Lagbanner
Charlton-Huddersfield 0-1

Charlton-Huddersfield 0-1

Återigen fick hemmapubliken gå hem från he Valley utan att Charlton tagit någon poäng, då gästande Huddersfield vann med matchens enda mål.

Huddersfield kom till The Valley och hade allt att spela för, då de jagar andra platsen efter seriesegrande Brighton och för Charltons del fanns det bara äran att spela för denna eftermiddag.
Matchen var väl sådär, där Charlton försökte hela matchen dock utan att vara direkt farliga och det skapades inte många heta chanser och gästande Huddersfield såg bara nervösa ut och spelade inte som något topplag direkt.
Det speglade även av sig på publiken då både Charltons fans och de ca 1200 tillresta bortafansen var riktigt tysta stora delar av matchen.

Matchen borde ha slutat mållös, men en bra frispark av Joey Gudjonsson gjorde att gästerna åkte hemåt med tre lite turliga poäng.
För Charltons del återstår det nu fyra matcher av säsongen, där vi möter Bristol Rovers, Walsall, Rochdale och Hartlepool.
En normal säsong hade vi haft bra chans att vinna alla fyra, men frågan är hur många vinster/poäng det kommer att bli på dessa matcher ?
Nog fan borde vi väl kunna vinna våra två hemmamatcher mot Rochdale och Hartlepool, men med vår form så är man ju mycket tveksam om så blir fallet !
Men jag hoppas att vi kan plocka en del poäng de återstående matcherna för om inte annat hade det ju varit ett bra avstam inför nästa säsong !

Målet:
0-1 Joey Gudjonsson (83 min)

Lagen:
Charlton:Sullivan, Solly, Doherty, Fortune, Bessone, Wagstaff, Stewart, Semedo, Racon(Reid 78), Benson, Wright-Phillips.

Huddersfield:Bennett, Peltier, Naysmith, P Clarke, McCombe, Gudjonsson, Robert(Novak 74), Arfield, Kilbane, Hunt, Afobe(Kay 86).

Publik:15879

Kom igen nu Charlton !

Magnus Persson2011-04-21 12:57:00
Author

Fler artiklar om Charlton

Statistik

Charlton

2024-09-08 20:50:00 - Oliver Fredriksson