Charlton-Oldham 1-1

Tyvärr blev det en liten missräkning när Charlton bara spelade 1-1 hemma på The Valley mot ett hårt kämpande Oldham.

Innan matchstart var jag ganska säker på seger mot Oldham, men vi lyckades bara knåpa i hop ett 1-1 resultat hemma på det The Valley.
Givetvis en liten besvikelse, men vi hade trots detta poängtapp lite flyt med övriga resultat då Sheffield W-Huddersfield delade på poängen och MK Dons förlorade hemma mot Preston, så det var bara Sheffield U som knaprade in på oss i toppen !

Matchen som så var ingen höjdare, där Charlton försökte spela fotboll som vanligt, men det saknades lite fart och fläkt på mitten där man saknade skadade duon Johnnie Jackson och Dale Stephens, plus att vår giftige forward Bradley Wright-Phillips verkar vara nere i en liten fornsvacka.
Men försvaret var som vanligt stabilt och man tillät inte Oldham att skapa så mycket förutom målet.
Dock måste man ge gästerna en eloge för sin insats, kanske inte för att de spelade en sprudlande fotboll, utan för att de gjorde det riktigt svårt för Charlton att spela som de brukar göra med bra tempo och passningsspel.
Nu blev det som sagt 1-1 efter att inlånade Darel Russell nichat in 1-0 efter 60 minuter och sedan kvitterade gästerna genom Filipe Morais med sex minuter kvar att spela.
Men nu lägger vi denna matchen bakom oss och ser fram emot nästa, detta borta mot Yeovil på annandagen och kanske man kan få önska sig en seger då efter två oavgjorda matcher på raken !