Lagbanner
Charlton-Tranmere 1-1

Charlton-Tranmere 1-1

En säker seger för Charlton trodde nog de flesta när Tranmere kom på besök, men det skulle visa sig vara en svår nöt att knäcka och till slut fick vi nöja oss med en poäng då matchen slutade 1-1.

Charlton kom till spel med elva matcher utan förlust, så ett mittengäng som Tranmere skulle väl inte bli några problem för serieledarna i Leauge 1 !?
Men tufft blev det och Charlton fick till sist med sig ett 1-1 resultat och är fortfarande obesegrade i ligaspelet där man haft sin bästa start sedan säsongen 1927/28.
Gästande Tranmere spelade ett spel som nog Charlton får räkna med att möta fler gånger på The Valley denna säsong, ett 4-5-1 system där man korkade i hop hela mittfältet med spelare så att Charlton inte skulle få spela sitt vanliga snabba passningsspel. 

Så även om Charlton hade hand om taktpinnen så skapade man inte mycket, utan det var Tranmere som tog ledningen med 0-1 i första halvlek då spelaren med det goa namnet Adam McGurk fick se sitt skott leta sig in i mål via ett försvarsben och efter detta ville gästerna inte alls spela fotboll.
Målvakten fick gult kort tidigt i matchen för maskning och borde nog haft ett till men det vågade inte domaren dela ut och vid frisparkar, inkast och dylikt skulle spelarna knyta skorna, snyta sig eller torka av svetten, så hela tiden tog det en evighet så fort gästerna skulle sätta i gång spelet igen.
Men nu fick Charlton till en kvittering till sist då man fick staff efter en tilltrasslad situvation och även här försökte Tranmere göra allt för att störa straffskytten Johnnie Jackson, men det gick inget vidare och Jackson var säker när han dundrade in kvitteringen.

Denna sortens matcher får vi nog vänja oss vid då botten/mittengängen kommer på besök på The Valley och förhoppningsvis klarar vi det bättre nästa gång !?
Nu väntar en lite smålurig bortamatch på lördag mot Stevenage som nog kommer att fightas hårt i 90 minuter och lite till när serieledarna kommer på besök ! 

Målen:
0-1 Adam Mc Gurk (33 min)
1-1 Johnnie Jackson (79 min, straff)

Charltons lag:
Hamer, Solly, Taylor, Morrison, Wiggins, Green(Wagstaff 69), Stephens, Holands, Jackson, Kermorgamt, Wright-Phillips.

Tranmeres lag:
Williams, Raven, Taylor, Goodison, Buchanan, Akins(Kay 85), Labadie, Weir, Baxter(Bakayogo 76), McGurk, Showumni(Tiryaki 88)

Publik:15038

Magnus Persson2011-10-13 13:47:00
Author

Fler artiklar om Charlton

Statistik

Charlton

2024-09-08 20:50:00 - Oliver Fredriksson