Lagbanner
Charlton sparkar Phil Parkinson !
Kommer Alan Curbishley tillbaka ?

Charlton sparkar Phil Parkinson !

Trots att vi ligger på kvalplats så blev senaste tidens dåliga resultat för mycket för de nya ägarna och Phil Parkinsson får söka efter nytt jobb och frågan är nu vem som kommer att ta över i stället ?

Man kan lungt säga att det händer mycket kring Charlton Athletic just nu, först presenterades de nya ägarna där Peter Varney, Michael Slater och Tony Jimenez skall försöka styra klubben på rätt väg igen.
En av deras första åtgärder var att sparka Phil Parkinson, Tim Breacker och Mark Kinsella dagen efter förlusten mot Swindon hemma med 2-4.
Andledningen skulle vara de dåliga resultaten och inte en vinst sedan 20:e november i ligaspelet, men trots detta ligger vi femma med bara tre poäng till direkt uppflyttning !
Phil Parkinson tog över i december 2008 efter Alan Pardew som även han fick sparken och frågan är nu vem som kommer att ta över ?

Favoriter hos bookmakers är Dennis Wise och Gus Poyet som kamperade i hop både hos Swindon och Leeds.
Problemet är ju att Poyet har ett långtidskontrakt med Brighton som han då måste lösas i från och varför skulle han vilja byta ut ligaettan Brighton som han gjort ett kanonjobb med för ett Charlton som ligger femma och har presterat betydligt sämre hittils under säsongen !?
Då kanske det är större chans att vi får se Chris Hughton som  ny manager, nyligen sparkad hos Newcastle trots att han var mycket populär bland spelare/fans och han kommer ju också från London, men där kanske även Crystal Palace visar intresse ?
Men innan beslutet är taget så kommer legenden Keith Peacock (591 matcher) att coacha laget tillsammans med U lagstränaren Damian Matthew, men att se Peacock utan Alan Curbishley vid sidan kommer att kännas konstigt då de kamperade i hop i så många år hos Charlton, så vi kanke får se en återförening om någon vecka ?

Troligen inte, men det kommer att spekuleras vilt nu de kommande dagarna, men vi får vänta och se vem som blir Charltons 20 manager genom klubbens historia, men ett tips är nog att Dennis Wise kommer att finnas med på något vis !?

Come on you addicks !
 

Magnus Persson2011-01-05 12:39:00
Author

Fler artiklar om Charlton

Statistik

Charlton

2024-09-08 20:50:00 - Oliver Fredriksson