Lagbanner

Charlton - Reading uppskjuten

Kvällens tilltänkta match mellan Charlton och Reading är uppskjuten till den 23:e augusti. Detta på grund av de pågående oroligheterna runtom i London och resten av landet. Dessutom har ungdomsakademin ställt in en träning på Sparrows Lane.

Ja, det dröjer alltså två veckor innan Championship-laget Reading, också känt som The Royals, kommer på besök i SE7. Efter lördagens mycket lovande start på säsongen hade jag och många med mig sett fram emot tisdagens drabbning - tveklöst en bra värdemätare för laget. I lördags bröt dock som säkert bekant även de fortfarande pågående upploppen ut i Tottenham, och har sedermera spridit sig inte bara till stora delar av huvudstaden utan även till andra städer, som Birmingham, Liverpool och Manchester. Charlton Athletic och Londonpolisen kom överens om att skjuta upp matchen i två veckor, för allas säkerhet. Samma beslut har tagits även hos West Ham. Engelska landslaget, som skulle ha mött Holland på Wembley, har avlyst den drabbningen. 

Ungdomsakademin har ställt in alla sina träningar på Sparrows Lane i New Eltham, då man inte vill att ungdomarna ska behöva utsätta sig för onödig fara på väg till och från träning. 

Det är bara att hoppas att situationen i London och övriga oroshärdar lugnar ned sig och kommer under kontroll, och att så få oskyldiga som möjligt ska behöva drabbas - ett otal människor har redan förlorat hem, bilar, ja allt de äger. De obehagliga historierna går inte att räkna. Själv har jag lämnat London med mina viktigaste värdesaker och min flickvän, och vi, med resten av landet, följer spänt utvecklingen. 


Nils-Martin Lundsgård2011-08-09 20:32:53
Author

Fler artiklar om Charlton

Statistik

Charlton

2024-09-08 20:50:00 - Oliver Fredriksson