Lagbanner
Fjärde raka segern?
Den ständigt leende Powell har all anledning att le efter en bländande säsonginldning. Tre raka segrar och baa ett mål i baken och sju framåt!

Fjärde raka segern?

Charltons inledning av säsongen har varit enastående, spelet ser väldigt stabilt ut. Tre raka segrar har det blivit och nu väntar Scunthorpe på hemmaplan. Lagets svåraste motståndare blir högmod och underskattning. Om dessa bara övervinns så blir det en ny seger och bibehållen serieledning.

Ja början på säsongen är den bästa i mannaminne. Powell lär endast ha positiva problem att tampas med när han tar ut laguppställningen. Om det inte finns anledning så ändrar man inte ett vinnande lag men Powell har gjort sitt bästa för att lufta olika spelare på avbytarbänken. Enda orosmolnen inför lördagsmatchen är rykten om spelarförsäljningar, förstekepern Elliot sägs intressera Newcastle medans ett icke namngivet lag är inresserat av Benson. Utanför truppen rapporteras det att numera kontraktlöse långtidsskadade Kelly Youga är på bättringsvägen och till och från tränar med klubben. Förmodligen dröjer det till nästa år innan han kan vara klar för spel på nytt.

Eftersom transferfönstret är öppet ett tag till skulle jag bli mycket överraskad om det blir någon försäljning innan helgen, men osvuret är alltid säkrast. Newcastles intresse för Elliot förklarar det hastiga inköpet av Hamer från Reading i början av månaden. Powell verkar ha fått den rätta stämningen i truppen och det skall mycket till för att Scunthorpe skall kunna rucka på Charltons stabila maskineri.

Scunthorpes inldning har resultatmässigt varit litet knackig men förutom det inte allt för skräckinjagande oavgjorda resultatet borta mot Wycombe så har det blivit oavgjort hemma mot Preston och uddamålsförslust hemma mot Oldham. Om Charlton bara kan fortsätta med det spel de haft hittills och inte tappa tålamodet utan effektivt ta vara motståndarnas misstag så bör det bli en ganske enkel seger. Jag tippar 3-0 med nya mål av Swedish Addicks sponsrade Wright-Phillips och bibehållen serieledning!
Trolig laguppställning
Elliot

Solly
Morrison
Taylor
Wiggins

Wagstaff
Hollands
Stephens
Jackson

Hayes
Wright-Phillips

Lars Liljegren2011-08-18 21:55:12
Author

Fler artiklar om Charlton

Statistik

Charlton

2024-09-08 20:50:00 - Oliver Fredriksson