Lagbanner

Fyra matcher kvar

Charltons säsong börjar gå mot sitt slut. Besvikelsens säsong. En säsong avsaknad av fruktbara analyser och åtgärder. Lagets hjärntrust säger att man har bilden inför hösten klar för sig. Målet är inget annat än uppflyttning. Ekar det? Fyra matcher kvar.

På lördag möter Charlton Bristol Rovers på deras hemmaarena. Rovers är i akut poängbehov och de för en hård kamp med flera lag i botten av tabellen. Bristollaget kommer därför att kriga sig blodiga för att kunna nå fast mark i ligan. Charlton har inget annat än ära och rykte att spela för.

Men det finns också en bitterhet och stolthet hos the Addicks som när en vilja att visa upp ett bra spel, ett kunnande värdigt ett lag som på förhand utsågs till en av seriens favoriter. Men räcker den motivationen att betvinga Rovers? Ovisst, men jag tror det. Jag tror att just det att Charlton kan spela utan press kommer att avgöra. Charlton har varit favorittyngda mest hela säsongen men har inte klarat av att föra matcherna. Denna gång finns inte den pressen trots ett sämre motstånd. 

Förra mötet i november föregicks av en dittills bra höst för Charlton men slutade överaskakande oavgjort 1-1 efter en medioker tillställning och ett uddlöst Charlton på the Valley. Rovers hade i stort sett bara en chans och det var den man gjorde mål på. Den matchen markerade början på en formsvacka som fick Charlton att till slut byta manager. Visa upp ett bättre Charlton nu, tack.

Jobsposter finns på målvaktsidan samt att Dailly är avstängd resten av säsongen.

Lycka till Charlton!

Gunnar Persson2011-04-21 23:25:41
Author

Fler artiklar om Charlton

Statistik

Charlton

2024-09-08 20:50:00 - Oliver Fredriksson