Lagbanner
Inför Bury-Charlton

Inför Bury-Charlton

Ett Charlton med bra form åker till nykomlingen Bury för att förhoppningsvis spela hem tre poäng, men se upp för Bury som också startat säsongen riktigt bra !

Många kanske tror att det blir en enkel resa till seger när Bury står på schemat, men nykomlingen har överraskat positivt hittils och kan bli en svår nöt att knäcka.
Förra säsongen blev man tvåa i League 2 och gick direkt upp i ettan för första gången på nio år, men det är inte många lirare man känner till i Bury, men vad man kan utläsa så har man en utsökt målskytt i Ryan Lowe, 27 mål förra säsongen och hittils denna säsong har det blivit 6 mål på lika många matcher (ligacupen inkluderad).
Senast vi mötte Bury var säsongen 1997/98, då båda matcherna slutade 0-0 och den säsongen slutade ju med att Charlton klättrade upp i Premier League och då passade vi även på att värva Burys duktige målvakt som hållit nollan i två matcher mot oss och vem var nu det då, jo legendaren Dean Kiely som sedan gjorde 222 matcher i Charltontröjan.

Tittar vi på Charlton så har ju Chris Powell enbart positiva saker att ta tag i, vi har startat League 1 på ett bra vis även om senast mot Scunthorpe bara spelade 2-2 och sedan imponerade vårt reservlag i ligacupen där man vann mot Reading med 2-1 med elva helt nya spelare i laget jämnfört med Scunthorpe matchen.
Så frågan är ju om han har några ess i rockarmen eller om han kör vidare med startelvan som fortfarande inte förlorat i ligaspelet !?
Enda ändringen kan nog bli om Danny Green får chansen från start till höger på mittfältet i stället för Scott Wagstaff som startat alla matcher hittils, men svaret på den frågan får vi först i morgon eftermiddag.
I övrigt lär det inte bli fler ändringar och kan vi bara komma upp i samma standard som i våra segermatcher mot Bournemouth, Colchester och Notts County så tror jag stenhårt på seger även mot Bury, men spelar vi som senast mot Scunthorpe så kanske även vi kan få problem att vinna mot nykomlingen !? 

Preliminär startelva:
Elliot, Solly, Morrison, Tayler, Wiggins, Wagstaff, Stephens, Hollands, Jackson, Hayes, Wright-Phillips.

Våga vinn Charlton !

Magnus Persson2011-08-26 14:42:00
Author

Fler artiklar om Charlton

Statistik

Charlton

2024-09-08 20:50:00 - Oliver Fredriksson