Lagbanner
Inför Charlton-Colchester
Sir Powells andra match vid rodret !

Inför Charlton-Colchester

Colchester hemma på The Valley står det på schemat i kväll och precis som alla kommande matcher är den hyperviktig i den rekordjämna tabellen.

Matchen senast mot Rochdale belv inställd (för andra gången) och återigen var det kylan som ställde till det, men i kväll skall det bli match när toppkollegan Colchester gästar The Valley.
Chris Powell fick en bra start som ny manager och förhoppningsvis kan vi följa upp 2-0 segern mot Plymouth med en ny trepoängare mot Colchester i kväll.
Powell ändrade inte mycket till sin första match, men till i kväll har han lite fler alternativ att tillgå i nyförvärven Fredrico Bessone och Bradley Wright-Phillips plus att Paul Bensom är tillbaka efter avstängning.

Framförallt ger det oss alternativ på forwardssidan då förutom Benson och Wrigt-Phillips även Nathan Eccleston, Joe Anyinsah och Pawel Abbott finns tillgängliga.
Troligen får vi återigen se en 4-4-2 uppställning och förhoppningen är att Mr Powell nu styrt upp vårt försvarsspel som stundtals varit direkt uselt, bland annat var det så i bortamatchen mot Colchester som slutade 3-3.
Så vill vi inte ha det i kväll, utan ett stabilt försvarsspel tack som senast mot Plymouth önskas och framåt ser det ju nu enbart positivt med många forwards som fightas om startplatserna.
Förhoppningsvis kan vi plocka en ny trepoänagre i kväll på ett välfyllt The Valley i den tuffa kampen om uppflyttningsplatserna där vi just nu hittar Brighton och överraskningen Bournemouth i pole position !


Preliminär startelva:
Rob Elliot, Simon Francis, Gary Doherty, Christian Dailly, Matt Fry, Scott Wagstaff, Jose Semedo, Therry Racon, Johnnie Jackson, Joe Anyinsay, Bradley Wright-Phillips.

Come on you addicks ! 

Magnus Persson2011-02-01 17:29:00
Author

Fler artiklar om Charlton

Statistik

Charlton

2024-09-08 20:50:00 - Oliver Fredriksson