Lagbanner
Inför Charlton-Exeter

Inför Charlton-Exeter

Efter fyra raka segrar kom så Sir Powells första förlust som manager när vi förlorade i veckan mot Hartlepool, men förhoppningsvis är vi tillbaka i vinnarspåret i eftermiddag.

Skall vi hänga med de båda B lagen, Brighton och Bournemouth i täten äv Leauge 1 så krävs det segrar och kommande veckor får vi nog svaret om vi kommer att vara med och fightas om en direkt uppflyttning eller om en kvalplats som förra säsongen.
Tittar vi på de fyra kommande matcherna så möter vi Exeter(h) i eftermiddag, sedan Notts Co(b), Carlisle(h) och Tranmere(h), minst nio poäng i dessa matcher och vi är med i racet om de två platserna för direkt uppflyttning.

Första hindret på resan kommer i eftermiddag då Exeter gästar The Valley och efter förlusten senast mot Hartlepool hoppas jag att man är hungriga på en ny trepoängare och besvikelsen var stor senast efter förlusten och Chris Powell pratade direkt om att de måste studsa tillbaka direkt och det är viktigt att de inte är nöjda med att ligga på en kvalplats utan strävar mot topp två med ny segrar.
Stödet från hemmafansen lär bli extra bra då de redan sålt över 20000 biljetter till matchen, en hel det för att plåtarna bara kostar 5 pund till matchen i eftermiddag.

Nyckeln till seger kommer att vara vårt mittfält som tyvärr tappat efterhand denna säsong, när vi nu fått lite ordning på vårt försvar och en starkt offensiv så falerar det på mitten.
Therry Racon har ju varit småskadad, men så enkelt kan väl inte svaret vara på på den frågan !?
Där måste Mr Powell hitta rätt medicin och då är jag också ganska övertygad om att det blir seger i eftermiddag och tror att vi kommer att ställa upp med följande startelva.

Elliot, Francis, Doherty, Dailly, Fry, Eccleston, Semedo, Racon, Jackson, Anyinsah, Wright-Phillips.

Magnus Persson2011-02-19 09:17:00
Author

Fler artiklar om Charlton

Statistik

Charlton

2024-09-08 20:50:00 - Oliver Fredriksson