Lagbanner
Inför Charlton-Hartlepool

Inför Charlton-Hartlepool

Då var det sista matchen för säsongen och det är nog många som välkomnar att denna mörka säsong äntligen tar slut.

Efter att vi kvalat till Championship förra säsongen så var det nog många som var ganska hoppfulla inför årets Leauge 1, men vilken mörk och usel säsongen det blev, den sämsta för Charlton sedan 1974 säger de som vet !
Hösten var ju ganska okej och vi hängde på i toppen av tabellen, men vi spelade inte så bra och efterhand tröttnade bland annat hemmapubliken och till sist sparkades managern Phil Parkinson, men med facit i hand gjorde han nog ett ganska bra jobb.
Sanningen är ju den att han inte hade några pengar att skaffa nyförvärv för och det han lyckades skrapa i hop blev ju riktigt bra för det var ju inga direkta namnkunniga nyförvärv som kom in i truppen.
Men sparken fick han och in kom Charlton legenden Christ Powell och till en början blev det tre segrar, men sedan blev det bara pannkaka av allt.
Vi förlorade nästan alla matcher och spelade för det mesta totalt uselt och därför blir det bara en grå mittenplacering för Charlton denna säsong, vilket inte är godkänt så klart.

Men det kunde varit värre, titta bara på Swindon som spelade kvalfinal mot Millwall förra våren och förlorade och denna säsongen hamnar man toksist i Leauge 1.
Sedan har vi även Plymouth som trillade ur The Championship förra säsongen och nu trillar de åter ur en serie och lirar nästa år i Leauge II !
Men det är bara att spela av säsongen och försöka att bygga något nytt och försöka bygga något bra, frågan är bara om Chris Powell är mannen som kan göra det ?
I morgon ställs vi mot Hartlepool på The Valley och det är bara och tuta och köra, full fart framåt gäller så att den kräsna publiken får en liten karamell att suga på över sommaruppehållet.
Jag tippar vinst med 3-1 och tror på följande startelva:
Elliot, Francis, Doherty, Fortune, Bessone, Ecclestone, Semedo, Stewart, Racon, Wright-Phillips, Benson

Våga vinn Charlton !

Magnus Persson2011-05-06 21:12:00
Author

Fler artiklar om Charlton

Statistik

Charlton

2024-09-08 20:50:00 - Oliver Fredriksson