Lagbanner
Inför Charlton-Oldham

Inför Charlton-Oldham

Serieledande Charlton springer ut på The Valleys gröna matta i morgoneftermiddag för att spela sista matchen innan jul och för motståndet står mittenlaget Oldham.

Charlton har gjort en fantastisk höst där man plockat hela 47 poäng av 60 möjliga och därför är man också en befogad serieledare, men nu gäller det att vi även i fortsättningen spelar på samma nivå om vi vill upp till The Championship för det är fler lag i Leauge 1 som gjort en bra höst !
Vi har tvåan Sheffield W fem poäng bakom men med sex vinster på sju matcher (FA cupen inräknad) har de strålande form, precis som MK Dons som är åtta poäng efter fem raka ligavinster och sedan har vi Sheffield U nio poäng efter oss med fem raka segrar om man även räknar FA cupen.
Enda klubben som fått lite soppatorsk bland topplagen är ju Huddersfield som efter 43 matcher utan förlust nu förlorat två på raken och därför är man bara fyra i ligan, nio poäng efter Charlton.
Men troligen kommer det att vara stentufft enda in i maj månad, så det gäller att inte slappna av en sekund och för Charltons del väntar nu Oldham hemma på The Valley i morgon och det är ju en match som vi skall vinna.

Hemmaformen är bra, med sex vinster och tre oavgjorda hittils och nu gäller det för Chris Powell & Co att jobba in seger nr sju mot mittengänget Oldham.
På skadefronten har vi inte mycket nyheter, utan det är fortfarande våra mittfältare Johnnie Jackson och Dale Stephens som kommer att vara borta ett tag till och därför har ju också Chris Powell lånat in Hogan Ephraim(QPR) och Darel Russell(Preston) där troligen båda två är med i startelvan i morgon.
Med fokus på rätt saker i 90 minuter så skall vi vinna mot Oldham och det tror jag också att vi gör och tippar 3-0 efter mål av Yann Kermorgant, Bradley Wright-Phillips och Hogan Ephraim vilket skulle innebära att alla Charlton fans/spelare och ledare skulle kunna fira jul i lugn & ro innan det smäller igen med match på annandagen borta mot Yeovil. !
Preliminär startelva:Hamer, Solly, Morrison, Taylor, Wiggins, Green, Hollands, Russell, Ephraim, Kermorgant, Wright-Phillips.

Våga vinn Charlton !

Magnus Persson2011-12-16 11:19:00
Author

Fler artiklar om Charlton

Statistik

Charlton

2024-09-08 20:50:00 - Oliver Fredriksson