Lagbanner
Inför Charlton-Southampton

Inför Charlton-Southampton

Charltons ras genom Leauge 1 tabellen bara fortsätter och nu väntar topplaget Southapton och då kan det väl bara sluta på ett vis !?

I kväll spelas en match som blev inställd under julhelgen och kollar man tillbaka hur Leauge 1 såg ut just då så var Charlton på en 4:e plats och Southampton på plats 10 !
Sedan har det spelats en hel del matcher och Charlton har även passat på att byta manager med mindre bra resultat, så just nu hittar vi Charlton på en 13:e plats medan Southampton har klättrat upp till en 4:e plats med ett par matcher mindre spelade så man ligger lite i vinnarhålet för en direktuppflyttningsplats.
Tittar vi sedan på tabellraden över de senaste åtta spelade matcherna så kan nog bara matchen sluta på ett vis !
Charlton har på sina 8 spelade, FFFFOFFF=1 poäng av 24 möjliga och gästande Southampton har på sina 8 spelade,VOVFVVVV=19 poäng av 24 möjliga !

Nu kanske vi inte skall kasta yxan i sjön innan matchen är spelad, men nog är det mycket som talar för gästande Southampton denna kväll.
Chris Powell måste nu satsa på de spelare som han tror kan göra jobbet och de som han tror pallar trycket från supportrarna, för ett tidigt mål bakåt i kväll och publiken lär dra i gång med sitt missnöje !
Jag hoppas att de vågar gå in till matchen för att vinna och att inte spelet blir helt krampaktigt som senast mot Dagenham&Redbridge, nej bara in och kör så får det bära eller brista och med lite tur kanske vi kan få med oss ågot i poängväg så att vi kan få något positivt att diskutera efter alla sorger och bedrövelser !

Preliminär startelva:
Sullivan, Solly, Doherty, Dailly, Jenkinson, McCormack, Semedo, Parett, Wagstaff, Wright-Phillips, Nouble.

Våga vinn Charlton !

Magnus Persson2011-03-22 12:29:00
Author

Fler artiklar om Charlton

Statistik

Charlton

2024-09-08 20:50:00 - Oliver Fredriksson