Lagbanner
Inför Charlton-Tranmere
Chrissy Powell !

Inför Charlton-Tranmere

Efter elva omgångar i Leauge 1 är Charlton fortfarande obesegrade och nu i morgon väntar sig nog många en ny seger då Tranmere gästar The Valley.

Charlton har ju startat säsongen helt lysande och är efter elva omgångar fortfarande obesegrade med åtta vinster och tre oavgjorda där man i morgoneftermiddag stöter på mittengänget Tranmere hemma på The Valley och då väntar sig nog de flesta att vi skall plocka en ny enkel trepoängare.
Vi får hoppas att laget inte underskattar gästerna i morgon för då kan det bli en otrevlig överraskning för ligaettan.
Tranmere kommer till matchen med allt att vinna och spelar man som i början på säsongen så kan det bli en jobbig uppgift, men i de senaste omgångarna har det gått sämre för de helvita laget som halkat ner till en 11:e placering efter en mycket lyckad inledning på ligaspelet.

Charlton kommer till spel med en frisk och skadefri trupp och det enda som kanske oroar är den bleka insatsen i målarcupen i onsdags mot Brentford, men nu gäller det ju ligaspel, så då hoppas jag hela laget taggar upp lite extra.
Chris Powell har många alternativ nu när alla är friska och frågan är om han gör några ändringar till matchen i morgon ?
Yann Kermorgant har gjort några giftiga inhopp och kanske ersätter Paul Hayes från start och sedan fightas ju som vanligt Scott Wagstaff med Danny Green ute till höger på mittfältet, så Mr Powell har en del att fundera på innan han spikar startelvan.
Håller vi bara koll på bjässen Enoch Showumni i morgon och kommer till match med rätt inställning tror jag benhårt på sger och tippar 2-0 efter mål av Bradley Wright-Phillips och Johnnie Jackson på straff.

Preliminär startelva:
Hamer, Solly, Morrison, Taylor, Wiggins, Wagstaff, Stephens, Hollands, Jackson, Wright-Phillips, Kermorgant.

Våga vinn Charlton !  

Magnus Persson2011-10-07 12:33:00
Author

Fler artiklar om Charlton

Statistik

Charlton

2024-09-08 20:50:00 - Oliver Fredriksson