Lagbanner
Inför Charlton - Carlisle
Dags för Powell att gjuta nytt blod i sin skadadedrabbade trupp.

Inför Charlton - Carlisle

Charltons form är rena berg-och-dalbanan denna säsong, och är för tillfället nere i en rejäl svacka efter tre raka förluster. Efter de första fyra vinsterna med Chris Powell vid rodret har något uppenbarligen slagit fel – det är mycket som inte har stämt. Uppryckning krävs nu inför matchen mot Carlisle ikväll.

Tyvärr har Powell inte fullt manskap att välja från, då Paul Benson fortfarande är skadad, liksom Federico Bessone, Kelly Youga och möjligtvis Johnnie Jackson. Det är en aning tunt i försvaret, på mittfältssidan och framåt är urvalet mer flexibelt, även om Pawel Abbott är utlånad till polska Ruch Chorzow. Eccleston lär få spela från start igen på den ena kanten, med antingen Reid eller Wagstaff på den andra. Förhoppningsvis är dock även Jackson tillgänglig. Jenkinson lär fortsätta på vänsterbacken.

Carlisle saknar inte heller skador, och har även de haft blandade resultat den senaste tiden. Nu senast förlorade de hemma mot Sheffield Wednesday. När de tog emot Charlton i höstas var det stor dramatik, då Addicks omgående tog en tremålsledning, som man ännu kvickare tappade, innan Paul Benson fixade tre poäng på övertid.

Charlton har fortfarande spelat färre matcher än flera lag högre upp i tabellen, men tappar detta möjliga övertag för varje poäng som går förlorad. Så nu är det dags att ta tag i det här, annars kommer vi inte ens upp på play-off-perrongen innan uppflyttningståget går framåt vårkanten. När jag såg ”samma” möte för ett år sedan vann Addicks (knappt) med 1-0. Det räcker!

Come on you reds!


Trolig laguppställning
Elliot

Francis
Doherty
Dailly
Jenkinson

Eccleston
Racon
Semedo
Wagstaff

Anyinsah
Wright-Phillips  

Nils-Martin Lundsgård2011-03-01 06:38:25
Author

Fler artiklar om Charlton

Statistik

Charlton

2024-09-08 20:50:00 - Oliver Fredriksson