Lagbanner

Inför Charlton - Exeter

Charltons start på säsongen har varit lysande även om formkurvan har stagnerat. Imorgon tar de emot Exeter, en sån där match man bara måste vinna när botten möter toppen på hemmaplan. Underskattning är Charltons största motståndare till tre poäng.

Måndagens oavgjorda resultat mot onsdagslaget var på alla sätt ett nedslående resultat. Matchen såg til stora delar ut som Sveriges möte mot San Marino och bortsett från Wright-Phillips mål i tredje minuten så var effektiviteten lika bra som Sveriges till 63 minuten. Powell har reagerat på lagets spel och kräver snabbare spel och bättre rörlighet och mer skärpa. Man får utgå ifrån att Exeter kommer att backa hem och då måste rörligheten bli bättre annars kommer avsluten bli få och/eller från långt håll. Det finns ingen anledning att underlätta för Exeters keeper.

Det mesta talar för att Powell mönstrar samma manskap som senast men att bytena kanske kommer snabbare om resultaten låter vänta på sig. Charlton är fortfarande obesegrade men efter två oavgjorda resultat har vi tappat litet mark mot MK Dons och Sheffield U och ligger just nu på tredje plats. Snart möter vi nyss nämnda lag i sexpoängsmatcher så allt annat än vinst mot Exeter är en stor missräkning och besvikelse.

Själv så tror jag på 2-0 efter mål av Wright-Phillips och Wagstaff.



Trolig laguppställning

Hamer

Solly
Taylor
Morrison
Wiggins

Wagstaff
Hollands
Stephens
Jackson

Wright-Phillips
Hayes

Lars Liljegren2011-09-09 15:46:02
Author

Fler artiklar om Charlton

Statistik

Charlton

2024-09-08 20:50:00 - Oliver Fredriksson