Lagbanner

Inför Charlton - Swindon

Från noll till hundra är förutsättningarna när de yttre makterna slutligen tillåter spel igen. Igår Colchester borta, imorgon Swindon hemma. Efter poängtappet senast gäller det för Parkinsons mannar att knyta åt säcken mot ett lag med betydligt sämre formkurva, nu är det bara seger som gäller!

Ja Charlton fortsätter att vara oberäkneliga. Ett visst hopp tändes efter det oavgjorda toppmötet borta mot Brighton men trots att det åter blev oavgjort borta mot ett av topplagen så kändes eftersmaken starkt bitter. Med en spelare mer på planen måste de lära sig att dra nytta av den fördelen och låta motståndarna springa sig trötta, helt enkelt låta bollen göra jobbet.

I den oerhört täta tabellen behåller Charlton tillsvidare tredjeplatsen men det är bara fem poäng ned till trettonde plats. I senaste hemmamatchen förlorade vi mot jumbon Walsall och nu är det åter sämre motstånd på andra sidan. Swindon förlorade hemma mot Bournemouth igår efter att i matchen innan fått oavgjort hemma mot Pnneterborugh. Matchen innan dess, vilket innebar ett uppehåll på 21 dagar, förlorade de hemma mot Crawley Town i FA-cupen. Motståndet är alltså klart beskedligt så länge ingen tror att det går att vinna matchen genom att ställa ut skorna.

Det återstår att se om Elliot dras med krämpor efter alla smällar mot Colchester men han brukar bita ihop. Däremot så ser det betydligt klenare ut på anfallsfronten. Benson är avstängd, Anyinsah och Sodje är småskadade. Parkinson brukar köra med tvåmannaanfall på hemmaplan vilket lutar åt Abbott och Reid/Martin i så fall eller möjligtvis Abbott ensam på topp med ett femmannamittfält bakom sig.

Oavsett laguppställning så gäller det att vinna, bästa receptet är full fart från början!



Trolig laguppställning
Elliot

Francis
Doherty
Dailly
Fry

Jackson
Semedo
Racon
Wagstaff

Martin
Abbott

Lars Liljegren2011-01-02 16:09:01
Author

Fler artiklar om Charlton

Statistik

Charlton

2024-09-08 20:50:00 - Oliver Fredriksson