Lagbanner

Inför Dagenham & Redbridge - Charlton

Charltons makalöst dåliga form verkar inte vilja ge med sig, och tabelläget ser rejält dystert ut inför helgens bortamatch mot Dagenham & Redbridge. Addicks har gjort några av sina bästa resultat denna säsongen på bortaplan - kanske kan lyckans vindar återvända ute i Essex.

Chris Powells män hoppar alltså på bussen och åker ut till förorten Dagenham ute i Essex. Dagenham är väl nästan mer känt för att ha haft Europas största bilfabrik en gång i tiden än för sitt fotbollslag, som i nuvarande skepnad bildades 1992, då Dagenham och Redbridge Forest gick samman. Det går sisådär för dem i League One, där de aldrig varit före denna säsongen - för tillfället kämpar de för att inte hamna på nedflyttningsplats. Charlton å sin sida ligger på tolfte plats, med 13 poäng upp till playoff-platserna, vilket i teorin skulle kunna förminskas till endast fyra, då MK Dons spelat tre matcher mer.

Det är alltså inte direkt några högtflygande lag som möts ute i öst i vad man väl får kalla ett derby. Charlton förlorade nesligt hemma mot Brentford i förra veckan, och har nu inte tagit mer än två poäng på sju matcher. Dagenham & Redbridge däremot har tagit hem elva, och är ej att förakta på hemmaplan. Chris Powell har hela sex lånespelare att välja emellan, fem av vilka får lov att vara med i truppen. Av ordinarie saknas annars avstängde Paul Benson, som gjorde sig ett namn i just Dagenham & Redbridge, och skadade Johnnie Jackson, Rob Elliot och Kelly Youga. I övrigt finns det lite småskador, som inte tvunget hindrar att spelarna i fråga blir utvalda.

Med tanke på de trista resultaten och de många lånen kan man tänka sig att Powell kastar runt en del i truppen. Worner lär fortsätta få förtroendet i mål, och backlinjen blir nog i stort sett densamma som senast, men mittfältet och anfallet är svårt att sia om.

Hur som helst blir det ingen lätt uppgift imorgon. 2-2 senast hemma, förhoppningsvis ett bättre resultat denna gång, men jag tror dessvärre att oavgjort är ett resultat att vara nöjd med i detta fallet. Mest av allt hoppas jag att någon kan ta och göra lite mål för oss, om det så är låne-Nouble, den andre killen från Lewisham, Bradley Wright-Phillips, eller Ross Worner på desperat hörna. Kom igen nu!

Up the Addicks!

 
Trolig laguppställning
Worner

Jenkinson
Llera
Dailly
Fry

Wagstaff
McCormack
Semedo
Eccleston

Nouble
Wright-Phillips

Nils-Martin Lundsgård2011-03-18 18:14:23
Author

Fler artiklar om Charlton

Statistik

Charlton

2024-09-08 20:50:00 - Oliver Fredriksson