Lagbanner
Inför MK Dons-Charlton
Det var bättre på Paolo Di Canios tid !

Inför MK Dons-Charlton

Charltons kräftgång fortsätter och frågan är om inte seger mot MK Dons krävs för att vi skall vara kvar i racet om en kvalplats !?

Inför matchen mot Exeter för fyra omgångar sedan skrev jag att det krävdes nio poäng i matcherna mot Exeter(h), Notts Co(b), Carlisle(h) och Tranmere(h) om vi skulle vara med och utmana om en av platserna för direkt uppflyttning, men hur blev facit ?
Jo det blev katastrofala en poäng på dessa fyra matcher och nu är vi akterseglade och har sju poäng upp till MK Dons som är sexa just nu, dock har vi tre matcher mindre spelade.

Därför är ju matchen i kväll extra viktig, förlust och vi är tio poäng efter MK Dons, men vid oavgjort eller vinst är vi fortfarande med i racet !
Men då krävs det så mycket mer av hela laget, som efter att ha gjort ett par bra matcher direkt efter att Chris Powell blev manager nu spelat riktigt uselt de senaste matcherna.
Skador ställer till det en del i kväll då vi lär sakna Rob Elliot, Gary Doherty, Matt Fry, Johnnie Jackson, Joe Anyinsah och Federico Bessone, så Mr Powell lär lufta följande startelva i kvällens viktiga kamp.

Preliminär startelva:
Worner, Francis, Dailly, Llera, Jenkinson, Wagstaff, Semedo, McCormack, Racon, Benson, Wright-Phillips.

Upp till bevis Charlton !

Magnus Persson2011-03-08 12:45:00
Author

Fler artiklar om Charlton

Statistik

Charlton

2024-09-08 20:50:00 - Oliver Fredriksson