Lagbanner
Inför Notts County-Charlton
Svennis och Chris Powell i pratar allvar !

Inför Notts County-Charlton

Då har det tickat fram till andra omgången av Leauge 1 och redan nu spelar vi en seriefinal då tvåan Notts County tar emot serieledande Charlton på Meadow Lane i Nottingham !

Premiären gick ju galant och vi vann ganska bekvämt hemma på The Valley mot gästande Bournemouth med 3-0 och med samma siffror vann morgondagens motståndare Notts County med borta mot Carlisle, därför spelas det en ren seriefinal i Nottingham i morgon eftermiddag !
Visst, det är bara andra omgången som skall spelas, men vem vet, det kanske är första och sista seriefinalen vi spelar denna säsongen, så det gäller att ta tillvara på tillfället när det dyker upp !
Nu gick ju premiären över förväntan, men vi skall nog vänta en del omgångar innan vi vet lite om hur årets Charlton mår !
Jason Euell vår före detta forward blev nyförvärv nummer 16, så det är lite svårt att sia om det blir fågel eller fisk när man knappt känner igen en spelare från förra säsongen, men som jag skrev så gav ju premiären oss lite mersmak och kanske vänder det nu för oss luttrade Charlton fans som inte haft det så kul de senaste säsongerna.

Även morgondagens motståndare är en klubb med anor som haft många tunga år, betydligt värre än Charlton haft och nu med Martin "Mad Dog"Allen som manager så kan det bara gå bättre.
En fullständigt galen man som brukar lyckas i de lägre divisionerna och förra säsongen lyckades han rädda kontraktet för Notts Co när han hoppade in i våras och nu har man startat säsongen med en klar seger över Carlisle och en knapp förlust mot grannen Nottingham Forest i Carling cup efter straffar.
Vad vi skall se upp med i morgon är framförallt en man och det är Lee Hughes, fortfarande en jävligt bra fotbollsspelare med näsa för mål, så se upp där Charlton !

I övrigt är allt frid och fröjd i Charlton lägret och Chris Powell har tidigare meddelat att han inte kommer att ändra på ett lag som gjort en bra match och då är det ju inte så mycket att orda om, eller ?
Vår målvakt Rob Elliot skrev ju inte på något nytt kontrakt och vips började alla rykten om att han skulle lämna och Charlton garderade upp sig genom att värva Ben Hamer från Reading, men troligen vaktar Elliot målet i morgon efter sin stabila insats senast.
Backlinjen funkar, så där ändrar vi inte, men på mittfältet har vi ju Danny Green som var avstängd senast, Leauge 1 svar på David Beckham och frågan är om han spelar till sig en plats i startelvan eller om Scott Wagstaff startar matchen ute till höger !?
Framåt har vi inga problem, Bradley Wright-Phillips är självskriven, lat men målfarlig och han går bra i hop med Paul Hayes på topp, så Jason Euell och Paul Benson som Notts Co försökte värva får vänta på sin chans.

Jag har en go feeling och tror att vi vinner och att vi då kanske spelar en ny seriefinal redan nästa helg !?

Trolig startelva:
Elliot, Solly, Taylor, Morrison, Wiggins, Green, Stephens, Hollands, Jackson, Hayes, Wright-Phillips.
Avb:Sullivan, Doherty, Hughes, Wagstaff, Benson.

Våga vinn Charlton !

Magnus Persson2011-08-12 22:45:00
Author

Fler artiklar om Charlton

Statistik

Charlton

2024-09-08 20:50:00 - Oliver Fredriksson