Lagbanner

Inför Oldham - Charlton

Charlton reser upp till nordvästra England och Manchesters östra förorter för att möta Oldham Athletic, ett lag som haft samma slags form som Addicks på sista tiden. Hemmalaget kommer dock till match med visst råg i ryggen efter förra helgens 2-0 borta mot Notts Co. Powell tycker att det är dags att vinna på bortaplan, och Oldham är definitivt ett lättare byte än Southampton.

Efter förra helgens hyfsat övertygande hemmavinst bröts lyckligtvis Charltons långa vinstfria svit slutligen. Visserligen åkte vi på däng mot Southampton i tisdags, men det fanns väl inte så mycket att göra åt den saken. Inför andra matchen i rad på resande fot finns det vissa begränsningar för Powell när det gäller att utse truppen. Parrett har vissa problem i baksidan av låret, medan Jackson och Youga är långtidsskadade. Carl Jenkinson, som fått förtroendet från start rätt ofta på sistone, har siktet inställt på högre divisioner, har tackat nej till kontrakt med CAFC och kommer väl därmed inte heller att spela. I stort lär truppen se ut som mot Southampton, förutom att Doherty kanske tar tillbaka sin plats jämsides Dailly, och att någon, förmodligen Michael Stewart, fyller Parretts plats bredvid Semedo.

Oldham har bättrat på sin form med fyra poäng de senaste två matcherna, och blir förmodligen inte helt ofarliga. De har liksom Charlton ingen realistisk chans att komma till slutspel, men lär säkert vilja öka på sina endast åtta vinster (av 45 spelade) mot Londonlaget genom historien. Latics, som de kallas, kommer till match utan en av sina försvarare, Paul Black, men är i övrigt mer eller mindre fulltaliga.

Senast vi mötte Oldham blev det 1-1. Trots rykten om att Powell redan nu mest planerar inför nästa säsong tror jag att Addicks kommer vara taggade till tusen uppe i Oldham - nästa match är högtflygande Huddersfield hemma, och vi vet ju tyvärr alltför väl hur det mer än gärna låter när man gör dåligt ifrån sig i SE7.

Come on you reds!




Trolig laguppställning
Elliot

Solly
Doherty
Dailly
Bessone

Wagstaff
Semedo
Stewart
Racon

Benson
Wright-Phillips

Nils-Martin Lundsgård2011-04-08 17:38:11
Author

Fler artiklar om Charlton

Statistik

Charlton

2024-09-08 20:50:00 - Oliver Fredriksson