Lagbanner
Inför Rochdale-Charlton

Inför Rochdale-Charlton

Ett Charlton i serietopp ställs inför en lurig match när man möter Rochdale på bortaplan i morgon eftermiddag.

Trots förlusten i tisdags mot Preston i ligacupen (0-2) så gick Charlton upp i serieledning efter Sheffiled Uniteds stora förlust hemma mot Huddersfield samma kväll.
Nu gäller det bara för Charlton att fortsätta med sitt fina ligaspel och härnäst väntar Rochdale på bortaplan, en enkel match kanske många tror men detta är en klubb som kom ett par placeringar före oss i tabellen förra säsongen.
Nu har man startat igaspelet ganska okej, man ligger på en 18:e plats med 8 inspelade poäng, men hemma på Spotland har det bara blivit en seger, det i senaste ligamatchen mot Scunthorpe med 1-0.

För Charlton gäller det bara att ösa på, ligaetta och fortfarande obesegrade i ligaspelet och en ganska skadefri och frisk trupp.
Bortaspelet har hittils varit bättre än hemmaspelet och det har också blivit tre raka segrar på bortaplan, det mot Bury(1-2), Colchester(0-2) och Notts Co(1-2), så vi får hoppas att bortaspelet fortsätter att vara bra även i morgon.
Något som gynnar Charlton  i bortaspelet är att man får lite mer chans att spela ett kontringsspel där Bradley Wright-Phillips är riktigt giftig, på hemmaplan möter vi nästan alltid lag som bara backar hem och försvarar sig.
Startelvan kommer troligen att vara den samma som senast mot Exeter och det innebär i så fall följande: Hamer, Solly, Taylor, Morrison, Wiggins, Wagstaff, Stephens, Hollands, Jackson, Hayes, Wright-Phillips.

Våga vinn Charlton !
 

Magnus Persson2011-09-16 13:04:00
Author

Fler artiklar om Charlton

Statistik

Charlton

2024-09-08 20:50:00 - Oliver Fredriksson