Inför Sheffield United - Charlton
League One's mest belåtna manager, Chrissy Powell.

Dags för andra toppmötet på bortaplan inom loppet av fyra dagar. Charlton är fortfarande obesegrade efter tio omgångar och leder serien men ställs nu inför ett mycket svårt möte borta mot Sheffield United.

Charlton blev i veckan utspelade av MK Dons i första halvlek. Det var bara en storspelande Hamer som såg till att underläget stannade vid ett mål som dessutom kom till på straff. Efter taktiksnack i halvtid lyckades Powell ändra spelet, något vi haft stor avsaknad av de senaste säsongerna, och laget kämpade sig sakta men säkert in i matchen. Nyförvärvet Kermorgant gjorde ett lyckat inhopp och kvitterade på nick efter inlägg av Green som hade gjort entré sex minuter innan.

Nu gäller det all ladda om inför toppmötet mot The Blades på Bramall Lane. United lär komma laddade med knivbladen mellan tänderna efter att mycket oväntat gått på pumpen borta mot Wycombe förra helgen. United var inte bara storfavorit med tanke på skillnaderna i ligaplacering lagen emellan. Wycombe hade dessutom förlorat fem raka matcher i ligan och dessutom inte gjort mål. Förändringar att nog att förvänta i hemmalaget.

Man ändrar ju inte på ett vinnande lag men mycket talar för att Kermorgant får börja från start efter två lyckade inhopp. I övrigt så blir det nog en oförändrad startelva. Det är två lag i bra form som möts, United har fyra vinster och en förlust på hemmaplan medan Charlton har fyra vinster och en oavgjord på bortaplan. Någon målfest á la Wycombe - Preston tror jag knappast att det blir men naturligtvis hoppas jag på vinst. Sticker ut hakan och tippar 1-2 efter mål av Swedish Addicks-sponsrade Bradley Wright - Phillipps och Kermorgant.