Lagbanner
Inför Southampton-Charlton
Therry Racon in action !

Inför Southampton-Charlton

Om ungefär en timma är det avspark på St Marys och Charlton kommer för en gångs skull till match med en seger i bagaget.

Vi har väntat och vi har våndats, men efter elva matcher utan seger vann så till slut Charlton hemma på The Valley mot Leyton Orient i lördags med 3-1 och tro det om du vill, men det var efter en stabil insats där vi framförallt gjorde en riktigt bra andra halvlek.
Nu väntar Southampton på bortaplan i kväll, ett lag som vi spelade 1-1 mot för två veckor sedan.
Medans Southampton fightas om en plats till The Champioship, så har ju Charlton tyvärr inte så mycket att spela för, med tio poäng upp till en kvalplats och tretton poäng ner till nedflyttningsstrecket.
Så tänk bara om vi producerat normalt med poäng i de elva matcherna utan vinst, då hade nog även vi varit med och fightats i toppen !

Nu har vi sju matcher kvar att spela denna mörka säsong och nu är det bara att jobba på och försöka knipa så många poäng som möjligt och avsluta snyggt.
Först ut är alltså Southampton och troligen kommer Chris Powell att mönstra samma startelva som senast även om spelare som Michael Stewart och Johhnie Jackson nu knackar på dörren för en startplats. Stewart gjorde debut senast på mittfältet och gjorde det riktigt bra och Jackson är åter i full träning efter sina skadeproblem, men trots detta tror jag på följande startelva !

Preliminär Startelva:
Elliot, Solly, Llera, Dailly, Bessone, Wagstaff, Racon, Semedo, Parret, Wright-Phillips, Benson.

Fullt ös Charlton, Våga Vinn !

Magnus Persson2011-04-05 19:47:00
Author

Fler artiklar om Charlton

Statistik

Charlton

2024-09-08 20:50:00 - Oliver Fredriksson