Lagbanner

Inför Stevenage - Charlton

En vecka efter den smått oroande insatsen mot Tranmere tar Charlton bussen till Stevenage. Enligt formtabellen en lätt match för obesegrade Addicks.

Tranmere hemma trodde man skulle vara en enkel uppgift för topplaget Charlton, men icke. Johnnie Jacksons straffmål i 79:e minuten räddade hedern och en poäng för en vecka sedan. Nu är det dags för bortamatch mot nykomlingen Stevenage, som inledde säsongen övertygande men nu endast har fyra poäng på de senaste sex matcherna. De slår dock säkert ifrån sig med näbbar och klor när serieledarna kommer på besök. Stevenage tog sånär alla poängen mot Huddersfield förra helgen, och är alltså inte helt ofarliga. 
 
Den mest glädjande nyheten är att Charltons trupp enligt Powell är helt skadefri, och detta bör betyda en absolut toppning av startelvan, får man hoppas. Jag tror stenhårt på att Kermorgant och Wright-Phillips fortsätter på topp, och att den enda egentliga förändringen från förra matchen blir att Wagstaff börjar ute på högerkanten istället för Green. Spelarna bör vara peppade av att de som sitter på bänken alla är friska och riktigt sugna på att visa vad de kan. Förhoppningsvis har Powell och Alex Dyer verkligen präntat i dem den senaste veckan att det är 110% som gäller mot ALLA lag.

Trolig startelva:
Hamer 

Solly 
Morrison 
Taylor 
Wiggins 

Wagstaff 
Stephens 
Hollands 
Jackson 

Kermorgant 
Wright-Phillips 
 

Nils-Martin Lundsgård2011-10-14 11:14:00
Author

Fler artiklar om Charlton

Statistik

Charlton

2024-09-08 20:50:00 - Oliver Fredriksson