Lagbanner
Korta notiser från SE7

Korta notiser från SE7

Här kommer lite korta notiser från sydöstra London.

Vi börjar notiserna med vårt U18-lag som spelade en publikvänlig match uppe i Nottingham mot Forest, en match som slutade 5-5 och målskyttar för Charlton blev Tobi Sho-Silva (3), Callum Harriott och Joe Pigott.
Nästa uppgift för U18 är Stoke City hemma på Sparrows Lane på lördag förmiddag.

För våra utlånade målvakter rullar det också på bra, Conor Gough vaktade målet när Salisbury City vann mot Truro City med 2-1 och även i 1-0 vinsten borta mot Staines Town.
Även för Nick Pope har det blivit två matcher sedan förra nyhetssvepet, där hans Harrow Borough först förlorade med 0-1 mot Metropolitan Police, men på tisdagskvällen blev det i alla fall en poäng när man spelade 1-1 mot Billericay.

Vårt stora mittfältslöfte Diego Poyet (16) skulle ha spelat en turnering med Englands U17 landslag, men tyvärr fick han utgå i 5-5 matchen mot Nottingham Forest (sträckning i låret) och i stället för att dra på sig landslagströjan fick han åka hem till Charltons träningsanläggning och rehabträna.

Till sist har vi även damlaget som dragit i gång sin säsong och detta året spelar man i näst högsta serien och som nykomling gjorde man en riktigt bra match när man vann med 4-1 mot Nottingham Forest efter mål av Gemma Bryan, Harley Bennett, Kim Dixson och Kristina Manktelow.
Nästa uppgift för damerna är bortamatch mot Coventry City till helgen.

Magnus Persson2011-08-25 12:15:00
Author

Fler artiklar om Charlton

Statistik

Charlton

2024-09-08 20:50:00 - Oliver Fredriksson