Lagbanner
Korta notiser från SE 7

Korta notiser från SE 7

Här kommer veckans korta notiser från sydöstra London.

Transferfönstret har nu äntligen stängt och för Charltons del blev det som väntat ingen våldsam aktivitet utan det slutade med två spelare in och en ut.
På minuskontot hittar vi målvakten Rob Elliot som skrev på ett femårskontrakt med Newcastle och den affären har ju varit på gång en tid och därför hade vi ju sedan tidigare garderat upp med Ben Hamer från Reading.
Vi tackar Rob Elliot för denna tid och hittils har det blivit 109 matcher i Charlton tröjan.
På pluskontot hittar vi en försvarare i 31 årige storväxte Leon Cort som kommer på lån från Burnley säsongen ut.
Försvararen har kuskat runt en del där han spelat för följande klubbar Millwall, Southend, Hull, Crystal Palace, Stoke och nu senast i Burnley där han haft en ganska tuff tid, så en flytt tillbaka till London passade som handen i handsken.
Sedan hittar vi forwardstalangen Michael Smith 19 år från Darlington, som nog ses som en backup till våra övriga forwards.
Tydligen en stor talang som ganska många klubbar jagade och i Darlington blev hans facit 29 matcher/5 mål.

Efter segern mot Reading i ligacupen har det så varit lottning i samma turnering, så om vi vinner hemma mot Preston i andra omgången så kommer vi att stöta på förra årets antagonister Southampton på bortaplan i tredje omgången.

Reservlaget spelade en träningsmatch mot Dagenham&Redbridge på vår träningsanläggning Sparrows Lane och efter en väl genomförd match vann Charlton med 2-1 efter två mål av Tosan Popo.
Charltons lag:Sullivan, Francis, Cort(Fox 65), Mambo(Cousins 60), Evina, Davisson, Hughes, Pritchard(Jordan 78), Bover(Azzez 85), Popo, Euell(Harriott).

Även U 18 och damlaget har varit i farten där vårt U 18 lag förlorade hemma mot Stoke City med 0-1 och det blev samma siffror när damerna förlorade borta mot Coventry City.

På utlåningsfronten hittar vi fortfarande bara våra två målvakter Conor Gough och Nick Pope, där den förstnämndes lag Salisbury City först förlorade mot Weston-super-Mare med 2-0 på bortaplan för att sedan vinna hemma mot Havant and Waterlooville med 4-1.
Nick Pope vaktar målet i Harrow Borough och de spelade först 1-1 hemma mot Averley för att sedan förlora mot ligaledarna Hendon med uddamålet 3-2.

Magnus Persson2011-09-01 12:37:00
Author

Fler artiklar om Charlton

Statistik

Charlton

2024-09-08 20:50:00 - Oliver Fredriksson