Lagbanner
Korta notiser från SE 7

Korta notiser från SE 7

Här kommer veckans korta notiser från SE 7.

Vi börjar veckans svep med reservlaget som har lirat en träningsmatch på Sparrows Lane mot grannen Crystal Palace som också var ofina nog att vinna matchen med 0-1.
Charlton ställde följande lag på benen, Sullivan, Francis, Doherty, Cort (Mambo 46), Evina (Fox 14), Davisson (Jordan 63), Hughes, Pritchard, Bover (Warren 46), Popo, Smith (Pigott 69).

Även U 18 laget och damlaget har varit i farten, där U 18 vann mot Watford med 3-0 efter mål av Bradley Jordan, Tobi Sho-Silva och Joe Pigott och även damerna vann sin match, det mot Reading med 5-3 efter mål av Jenny Newman(2), Fliss Gibbons, Gemma Bryan och Kim Dixson.

För våra utlånade målvakter blev det en vinst och en förlust, Conor Gough och hans Salisbury City vann mot Hampton&Richmond Borough med 4-2 och som tack för bra insatser förlängdes hans lånekontrakt med en månad till och för Nick Pope och hans Harrow Borough blev det förlust med matchens enda mål mot Canvey Islands.

Vår manager Chris Powell var nominerad till augusti månads manager i Leauge 1, men trots en bra start för Charlton gick priset till MK Dons manager Karl Robinson och pris till bästa spelare gick till Burys Ryan Lowe som gjort hela sju mål i liga/cup matcher och det gjorde att Sheffield W värvade honom i slutet på augusti.
Till sist har vi lottningen i Johnstones Paint Trophy där Charlton ställs mot Brentford hemma på The Valley och matchen kommer att spelas onsdag 5/10 där SKY också kommer att sända den och ger oss återigen en möjlighet att se vårt kära Charlton in action.
 

Magnus Persson2011-09-09 13:17:00
Author

Fler artiklar om Charlton

Statistik

Charlton

2024-09-08 20:50:00 - Oliver Fredriksson