Lagbanner
Korta notiser från SE 7

Korta notiser från SE 7

Här kommer lite korta notiser från sydöstra London.

Vi börjar veckans nehetssvep med lite matcher som är spelade, där U 18 går riktigt bra trots många tuffa matcher och nu i senaste omgången vann man hemma på Sparrows Lane med 3-0 mot Portsmouth efter mål av Oliver Muldoon, Harry Lennon och Tobi Sho-Silva, medan det går sämre för damlaget som förlorade sin tredje match för säsongen då Leeds vann med 2-0.

På lånefronten har vi haft tre spelare in action, där Yado Mambo och hans Ebbsfleet United spelade 2-2 mot Alfreton Town, Conor Gough vaktade målet när Salisbury City vann mot Eastbourne Borough med 3-0 och till sist har vi Nick Pope som även han vaktade målet när hans Harrow Borough lirade 1-1 mot Hastings United.
Sedan har vi två nya spelare som blivit utlånade denna veckan, Freddie Warren, 18 årig mittfältare kommer att spela minst en månad för Kettring Town och 19 årige mittfältaren Ban Davisson hamnade hos Welling United för minst en månads spel.

En annan spelare som skulle blivit utlånad är Tosan Popo, 19 årig forward, men i stället för en utlåning skadade han sitt knä på träning så illa att det blev operation på direkten och nu lär han få vila från fotbollen ett bra tag.
Till sist har vi vår försvarare Leon Cort som blivit uttagen till Guyanas landslag som skall VM kval spela mot storheter som Barbados 7/10 och Bermuda 11/10.

Magnus Persson2011-09-30 14:47:00
Author

Fler artiklar om Charlton

Statistik

Charlton

2024-09-08 20:50:00 - Oliver Fredriksson