Lagbanner
Korta notiser från SE 7

Korta notiser från SE 7

Här kommer lite korta notiser från sydöstra London !

Vi börjar dagens svep med vårt U 18 lag som spelat tre matcher sedan jag skrev senast, det blev först förlust mor Arsenal med 1-2 efter mål av Tobi Sho-Silva, för att sedan även förlora mot Fulham med 1-2 efter mål av Adebayo Azeez, men till sist blev det en seger och detta i FA Youth cup där det blev seger med 9-0 mot Soham där målskyttarna var Adebayo Azeez(3), Callum Harriott(3), Tobi Sho-Silva(2) och Harry Gerard. 
Även damlaget har lirat lite matcher där det blev förlust mot Coventry med 0-2 för att sedan spela 1-1 mot Reading efter mål av Gemma Bryan.

På spelarfronten har vi lite nyheter, då vi lånat in mittfältaren Hogan Ephrain(23 år) från QPR fram till 3:e januari, under tiden Dale Stephens går skadad då han blir borta ett antal veckor efter sin ankeloperation.
Åt andra hållet har vi ytterbacken Simon Francis som lämnat Charlton för att spela för Bournemouth och det har ju varit på gång en längre tid för Francis som endast spelat i ligacupen denna höst.
Sedan har vi två landslagsspelare, där Diego Poyet spelat med Englands U 17 som vann mot Holland med 1-0, för att sedan även vinna mot Bosnien med 2-0 och Lettland med 4-0 i EM kvalet.
Sedan har vi Jordan Cousins som blivit uttagen till Englands U 18 som skall lira mot Slovakien på tisdag.

Till sist tar vi en liten koll på våra utlånade spelare där Conor Gough och hans Salisbury City vunnit mot Bishops Stortford med 2-1 och sedan hade Gough oturen att bli skadad i förlustmatchen mot Dartford i Fa cupens kvalomgång med 1-2, så nu lär det inte bli några matcher på ett tag.
Sedan har vi målvakt nummer två som är utlånad, Nick Pope som även han förlorade i FA cupen, detta med sitt Harrow Borough som förlorade med 0-1 mot AFC Hornchurch, medan de i ligaspelet vunnit mot Bury Town med 2-1.
Yado Mambo och hans Ebbsfleet United har vunnit mot Newport County med 1-0, medans man förlorade i FA cupen mot Redbridge där dock Mambo var avstängd.
Ben Davisson och Tamer Tuna huserar i Welling United, men var båda på bänken när de vann mot Hampton&Richmond med 2-1, medan Bradley Goldberg lirar med Bromley som förlorade sin match mot Borehamwood med 1-2.  

Magnus Persson2011-11-11 15:51:00
Author

Fler artiklar om Charlton

Statistik

Charlton

2024-09-08 20:50:00 - Oliver Fredriksson