Lagbanner
Korta notiser från SE 7

Korta notiser från SE 7

Här kommer veckans korta notiser från SE 7.

Vi börjar veckans nyhetssvep med vårt duktiga U 18 lag som spelat två matcher sedan förra helgen, först mot Ipswich i ligan där det blev seger med 1-0 efter mål av Joe Pigott och i onsdags kväll krossades Cambridge United med 7-0 i tredje omgången av FA Youth cup, där målskyttarna var Adebayo Azeez(3), Tareiq Holmes(2), Oliver Muldoon och ett självmål.
Även damlaget har lirat match, det mot Cardiff City där det blev vinst med 2-0 efter mål av Sinead Boyer och Gemma Bryan.
För våra utlånade spelare har det spelats enligt följande, Freddie Warren och Bradley Goldberg lirade med Bromley som förlorade med 1-3 mot Eastbourne Borough, medans Yado Mambo var avstängd när hans Ebbsfleet United spelade 1-1 mot Barrow.

I och med avancemanget i FA cupen så har det blivit lite omplaneringar i spelschemat, matchen mot Fulham i FA cupens tredje omgång kommer att spelas på Craven Cottage lördagen 7/1 och hemmamatchen i ligan mot Bury har därför blivit flyttad till tisdagen 31/1.
Till sist kan vi även meddela att månadens manager/spelare för november månad båda kommer från Charlton, där Chris Powell blev utnämnd till månadens manager och vår mittback Michael Morrison blev utsedd till månadens spelare. 

Magnus Persson2011-12-09 14:19:00
Author

Fler artiklar om Charlton

Statistik

Charlton

2024-09-08 20:50:00 - Oliver Fredriksson