Lagbanner
Korta notiser från SE 7

Korta notiser från SE 7

Här kommer årets sista nyhetssvep från sydösta London.

Vi börjar veckans nyhetssvep med vårt framgångsrika U 18 lag som spelat två matcher sedan förra gången jag skrev, först mot West Ham där matchen slutade 2-2 efter mål av Callum Harriot och Oliver Muldoon.
Sedan blev det seger mot Arsenal med 3-2 efter mål av Callum Harriott (2) och Bradley Jordan och i FA Youth cups fjärde omgång lottades Charlton hemma mot Leicester, så det borde vara en bra chans att spela sig vidare till nästa omgång då vi har ett riktigt bra U 18 lag denna säsong.
Även vårt damlag har lirat match där det blev 2-2 mot Branet efter mål av Toni Alden och Fliss Gibbons.

För våra utlånade spelare har det gått enligt följande, Yado Mambo och hans Ebbsfleet Town vann mot Truro City med 5-2 för att sedan förlora mot Grimsby Town med 2-3 efter ett mål av Mambo.
Freddie Warren och Bradley Goldberg är utlånade till Bromley som förlorade mot Dover Athletic med 1-4 och tyvärr blev det sedan även en förlust mot Farnborough med 1-2.
Målvakten Conor Gough är åter efter sin skada och vaktade målet när hans Eastbourne Borough förlorade mot Weston-super-Mare med 1-2 och Tosan Popo gjorde sin första match för Chelmsford City som spelade 1-1 mot Basingstoke City.
För ett par dagar sedan blev även vår 19 årige målvakt Nick Pope utlånad, det till vår grannklubb Welling United som lånar in Pope en månad.
Till sist kan jag meddela att Charlton sålt ut sina 7000 tilldelade biljetter till FA cup matchen borta mot Fulham den 7:e januari och på skadefronten kan vi meddela att Yann Kermorgant som fick sys med sju stygn efter Oldham matchen är spelklar till annandagsmatchen mot Yeovil, att vår lagkapten Johnnie Jackson snart är spelklar igen men att han troligen även vilas mot Yeovil och att då Dale Stephens är enda spelaren kvar i sjukstugan och så kommer det att ett par veckor till i alla fall.

God jul önskar Charlton redaktionen er alla !

Magnus Persson2011-12-23 13:39:00
Author

Fler artiklar om Charlton

Statistik

Charlton

2024-09-08 20:50:00 - Oliver Fredriksson