Lagbanner
Korta notiser från SE7

Korta notiser från SE7

Här kommer ett litet nyhetssvep från sydöstra London.

Vi börjar nyhetssvepet med reservlaget som spelat träningsmatch mot grannen Millwall och det blev en ganska enkel seger med 3-0 efter mål av Adebayo Azeez(2) och Paul Benson.
Laget såg ut enligt följande:Sullivan, Francis, Doherty, Fox, Evina, Nanetti, Hughes, Alonso(Cousins 75), Davisson(Harriott 65), Benson(Azeez 60), Smith.
Vårt U 18 lag har lirat mot West Ham och tog en fin skalp då man vann med 2-0 efter mål av Adebayo Azeez och Bradley Jordan och även för damlaget blev det seger, det mot Nottingham Forest med 3-0 efter mål av Gemma Bryan(2) och Kim Dixson.

För våra utlånade spelare har det blivit en del matcher sedan vi senast skrev våra notiser, Yado Mambo och hans Ebbsfleet United har vunnit mot Telford med 2-0, för att sedan vinna mot Grimsby med 3-1 för att sedan spela 2-2 mot Kettering.
Unge målvakten Nick Pope har vaktat målet för Harrow Borough när de vunnit mot Carshalton Athletic med 1-0, 2-0 mot Hendon i Ryman Leauge cup och sedan blev det även vinst mot Dulwich Hamlet med 2-0 i FA cupens kvalomgång.
Målvaktspolaren Conor Gough är utlånad till Salisbury City som spelat mot Poole Town (6-1 vinst) och sedan blev det en 0-1 förlust mot Chelmsford City.
Ben Davisson lirar nu för Welling United som vann över Dorchester med 3-2, för att sedan vinna mot Gillingham i Kent Senior cup med 2-1 och förlora mot Eastleigh med hela 0-3.

Till sist kan vi meddela att U 18 har lottats mot Soham Town Rangers i första omgången av FA Youth cup, matchen mot Huddersfield(H) har blivit flyttad till måndagen 28/11 då den skall tv sändas av SKY, vår unge mittfälsstjärna Diego Poyet har blivit uttagen till Englands U 17 landslag som skall EM kvala mot Bosnien och även Leon Cort skall spela med sitt landslag, det är Guayana som skall VM kvala mot Trinidad & Tobago på både hemma som bortaplan i mitten på november.

Magnus Persson2011-10-28 15:33:00
Author

Fler artiklar om Charlton

Statistik

Charlton

2024-09-08 20:50:00 - Oliver Fredriksson