Lagbanner
MK Dons-Charlton 2-0
Inte lika glad i dag kan jag tänka Mr Powell !

MK Dons-Charlton 2-0

Efter ännu en usel insats av Charlton får vi nu titta neråt i tabellen och försöka avsluta denna helmörka säsong på ett snyggt vis.

Trots usel form fanns det en liten chans att Charlton skulle kunna hänga på fighten om kvalplatserna i Leauge 1, men eter förlusten med 2-0 borta mot MK Dons kan vi bara glömma allt vad kval heter och nu får vi titta neråt i tabellen och försöka avsluta säsongen på ett snyggt vis.
Vi har lyckats med konststycket att plocka en ynka poäng på de sex senaste matcherna och frågan är hur vi skall få stopp på den negativa trenden.
Tittar man på matchen i går finns det ingenting som tyder på att det finns något positivt runt hörnet, för återigen gjorde Charlton en dålig match och MK Dons vann helt rättvist med 2-0.

Vi halkade nu ner till en nionde plats i tabellen och det är tretton matcher kvar att spela för Charltons del och just nu så känns det som man bara vill att säsongen skall ta slut och att man skall få slut på allt jävla lidande som supporter till ett lag som är helt under isen.
Ner till Wallsall under nerflyttningsstrecket är det just nu tretton poäng och det är nu ditåt vi får titta, för just nu är vi ett lag i fritt fall och frågan är vem som kan stoppa fallet ?
Återigen börjar publiken kritisera tränaren, men har man ett lag av dålig Leauge 1 kaliber så blir det inte bättre tyvärr, då spelarna match efter match underpresterar.
Nu hoppas jag att spelare/ledare tar tag i sig själva och visar lite heder och stolthet de matcher som är kvar och i alla fall försöker avsluta säsongen på ett snyggt vis !

MK Dons-Charlton 2-0 (0-0)
Målen:
1-0 Daniel Powell (55 min)
2-0 Sam baldock (90 min)

MK Dons lag:
Martin, Woodards, Lewington, Kouo-Doumbe, MacKenzie, Powell, Hughes, Gleeson, Chadwick(Chicksen 81), Marsh-Brown(Baldock 49), Vine(Ibehre 74).

Charltons lag:
Worner, Francis, Dailly, Llera, Jenkinson, Wagstaff, McCormack(Wright-Phillips 74), Semedo, racon, Reid(Eccleston 82), Benson.

Publik 7026

Magnus Persson2011-03-09 12:27:00
Author

Fler artiklar om Charlton

Statistik

Charlton

2024-09-08 20:50:00 - Oliver Fredriksson