Notts County-Charlton 1-2

Charlton gjorde återigen en stabil insats när man vann borta mot Notts County med 1-2.

Det nya Charlton med hela 16 nyförvärv har startat säsongen på ett bra vis och efter seger i premiären mot Bournemouth blev det även seger i andra omgången då Notts County fick se sig besegrade med uddamålet av tre.
Segern var helt rättvis och återigen spelade Charlton stabilt och Notts County hade mycket svårt att skapa några heta målchanser framför Rob Elliot.

Precis som väntat så mönstrade Chris Powell samma startelva som i premiären, men på bänken fick vi se två ändringar då Jason Euell och Danny Green tog Paul Benson och Bradley Pritchards platser som avbytare.
Första halvlek var det Charlton som styrde spelet långa stunder och hemmalaget hade mycket svårt att få i gång något spel överhuvudtaget.
Försvaret var återigen mycket stabilt, mittfältet med Dale Stephens och Danny Hollands i spetsen hade bra koll på matchen och styrde spelet på ett bra vis.
Framåt var vi även effektiva och två mål blev det också innan pausvilan, 0-1 gjorde Scott Wagstaff snyggt framspelade av Paul Hayes i 35:e minuten och tio minuter senare var det tid för 0-2 då Bradley Wright-Phillips spelade fram Paul Hayes som gjorde sitt första mål i Charlton tröjan.

Martin Allen(Notts Co Manager) var nu tvungen att göra något och gjorde också två byten direkt i halvtid, men trots detta kunde man aldrig riktigt hota Charlton som plockade tre välförtjänta poäng.
Visst reducerade man i 59:e minuten genom inhoppande Christian Montano, men sedan var det inte mycket mer man lyckades skapa trots att man hade ganska mycket boll i andra halvlek.
Så återigen en bra match av Charlton och detta var första bortavinsten på ett halvår och förhoppningsvis får vi inte vänta lika länge tills nästa bortaseger kommer, har vi lite flyt kommer den redan i morgon kväll borta mot Colchester !?