Lagbanner
Southampton-Charlton 2-0

Southampton-Charlton 2-0

Efter vinsten senast mot Leyton Orient fanns det kanske ett litet hopp om att Charlton skulle plocka en eller annan poäng borta mot Southampton, men så blev tyvärr inte fallet när sydkustlaget vann hemma på St Marys med rättvisa 2-0.

Att Southampton hade lite mer att spela för märktes ganska tydligt i denna kampen, de var lite hetare och var helt enkelt klassen bättre än gästande Charlton.
Sydkustlaget är nu bara två poäng i från Huddersfield som ligger på andra plats i Leauge 1, men har två matcher mindre spelade och ligger lite i vinnahålet för att gå direkt upp i The Championship.
För Charltons del lär det sluta med en medioker plats i mittens rike och tyvärr är det bevisat under denna mörka säsong att vi inte är bättre.

Charlton skapade den första riktigt farliga chansen på St Marys då Scott Wagstaff sköt över i bra läge ganska tidigt i matchen och ett par minuter senare var 1-0 i stället ett faktum när Guly Do Prado gjorde målet för hemmalaget.
Spelmässigt var det ganska jämnt, men Southampton var hela tiden vassare när de tryckte framåt, men 1-0 stod sig fram till pausvilan.
Men tidigt i andra halvlek skulle hemmalaget döda matchen då Lee Barnard gjorde 2-0 och frågan är nu om inte kustlagen Brighton och Southampton kommer att gå upp direkt utan nervdallrande kvalspel och för Chris Powell och Charlton gäller det bara att avsluta säsongen så bra som möjligt och bygga upp ett lag till nästa säsong, bland annat går kontrakten ut för hela 14 spelare efter denna säsongen och frågan är hur många som får förlängda kontrakt efter denna usla säsong !

Nu väntar Oldham borta för Charltons del i helgen, så tuta och kör grabbar, Våga Vinn !

Målen :
1-0 Guly (11 min)
2-0 Barnard (58 min)

Lagen:
Southampton:
Davis, Richardson, Dickson, Fonte, Jaidi, Guly(Conolly 79), Hammond, Lallana(Goebern 60), Stephens(Chaplow 45), Lambert, Barnard.

Charlton:
Elliot, Solly, Llera, Dailly, Bessone, Wagstaff, Semedo, Racon, Parett(Stewart 64), Wright-Phillips(Eccleston 70), Benson(Nouble 70).

Publik:20112

Magnus Persson2011-04-08 17:47:00
Author

Fler artiklar om Charlton

Statistik

Charlton

2024-09-08 20:50:00 - Oliver Fredriksson