Lagbanner

The dreadful last 11

Elva raka utan vinst känns tungt. Gårdagens förlust skall ändå ses som ett fall framåt då Charlton hade ett markant övertag matchen igenom men bara något sämre i avsluten än Sverige mot Moldavien.

Ja det blev ytterligare en förlust att lägga på  den allt större förlusthyllan. Spelarna var dock positiva och framåt i sitt spelsätt medan det antingen inte var tillräcklig skärpa i avsluten eller att det stod en storspelande målvakt eller räddande änglar på mållinjen. Som manager måste Powell ta med sig det positiva och han var, ja förutom att de förlorade, mycket nöjd med lagets insats. Bara en sån sak att Charlton vann skottstatistiken visar på att det var ett annat lag på planen än vad som varit fallet den senaste månaden.

I och med vinsten blandar Rochdale sig på allvar i striden om en kvalplats till Championship medan Charltons chanser förpassades än mer till det teoretiska planet. Efter varje förlust måste man ta sig en titt på hur det ser ut nedåt i tabellen och än så länge är det tio poäng till godo. Om förlusttrenden håller i sig så kan det se riktigt dystert ut om fem omgångar. Bara hoppas att grabbarna fortsätter i samma stil som igår kväll samt att de sätter några av de chanser de skapar, igår blev det nitton varav elva på mål. Charltons stora svaghet verkar vara fasta situationer, det är alldeles för många mål som släpps in i samband med hörnor och frisparkar. Så om Powell lyckas korrigera den akilleshälen så borde förutsättningarna förbättras.




League One: Spotland, Tis 29 mar kl 20:45
Domare: Ilderton
Publik: 2 589
Resultat: 0 - 0


Laguppställning Rochdale
fon Williams

Wiseman
Holness
Williams
Dawson

Kennedy
Jones
Done
Adams (75)

Atkinson (61)
O'Grady
--------------------
Edwards
Widdowson
Thompson
Barry-Murphy
Thompson (61)
Akpa Akpro (75)
Dickinson
Laguppställning Charlton
Elliot

Solly
Llera
Dailly
Bessone

Wagstaff (78)
Semedo (83)
Racon
Parrett

Anyinsah (54)
Wright-Phillips
--------------------
Sullivan
Francis
Doherty
Fortune
Stewart (83)
Benson (54)
Eccleston (78)

Lars Liljegren2011-03-30 17:59:24
Author

Fler artiklar om Charlton

Statistik

Charlton

2024-09-08 20:50:00 - Oliver Fredriksson