Wycombe-Charlton 1-2

Charlton fortsätter att gå bra i Leauge 1 och nu senast blev det vinst borta mot Wycombe med 1-2 efter en bra genomförd match.

Charlton har studsat tillbaka bra efter enda förlusten i höst mot Stevenage och efter segern mot Carlisle i lördags blev det nu också seger borta mot Wycombe med 1-2.
Chris Powell mönstrade samma startelva som mot Carlisle och det innbar att bland annat Dale Stephens, Scott Wagstaff och  Paul Hayes fick starta på bänken. Direkt var det Charlton som var på hugget och redan efter 5 minuter kunde vi konstatera 0-1 efter att först Yann Kermorgant träffat ribban med en cykelspark och sedan rakade Bradley Wright-Phillips in returen.
En pangstart så klart för Charlton och hela första halvlek var det mycket Charlton som hade bra kontroll över matchen och strax innan halvtid var det tid för 0-2 då en viss Bradley Wright-Phillips höll sig framme igen.

Andra halvleken blev det lite annorlunda spel då Charlton gick in för att döda matchen och spela hem tre poäng.
I och för sig reducerade Wycombe till 1-2 genom Stuart Beavon i mitten på andra halvlek, men närmare än så kom aldrig hemmalaget och Charlton tog en välförtjänt seger.
Återigen spelade man riktigt bra och även om Wycombe hade mycket boll i andra halvlek så var man aldrig riktigt nära att ta någon poäng utan återigen en stabil insats av serieledarna.