Lagbanner
University of Bolton Stadium, 2022-02-08 21:00

Bolton - Charlton

Inför Bolton – Charlton
CBT ser ut att behöva stå över bortamatchen mot Bolton.

Inför Bolton – Charlton

Det är Charlton i form som reser till ett Bolton i form för att kollidera med varandra under tisdagskvällen.

Inför Bolton – Charlton
Det är ett Charlton i form som kolliderar med ett Bolton i form under tisdagkvällen.

Nej, ingressen ljuger inte utan det är en match som väntar mellan två lag som verkligen lagt i en högre växel. Charltons seger mot Wimbledon (3-2) i helgen betydde den tredje raka segern och Boltons sena kvittering i Morecambe (1-1) innebar att de har fem raka utan förlust varav fyra raka segrar innan den senaste matchen. Lagen ligger inför matchen jämsides med varandra på 39 poäng, där skillnaden är att Bolton innehar 10:e platsen och Charlton den bakom.

Matchen lagen emellan under hösten slutade 1-4 till Bolton. Det var en märklig sådan där Charlton gjorde bra ifrån sig i 70 minuter men sedan totalt klappade ihop och tappade 1-1 till 1-4. Mycket har hänt sedan dess och ett Bolton som inledde säsongen pigg, genomled sedan en tyngre period mellan oktober – december och det är först nu som skutan vänts uppåt igen. Ian Evatt är kvar som tränare och lyckades förstärka laget under januari. Med Antoni Sarcevic (Stockport) och Eoin Doyle (St.Patricks) ut, så hämtades Kyle Dempsey (Gillingham) och Dion Charles (Accrington) in. Den förstnämnde gjorde debut senast och Dion Charles har redan hunnit med tre mål på sina sex matcher.

Corey Blackett-Taylor kommer inte att finnas tillgänglig till tisdagens match. Han klev av tidigt senast och behöver åtminstone stå över den här omgången. Vidare är fortsatt JFC och Stockley indisponibla. Sam Lavelle har fallit lite i glömska men ska vara tillgänglig för att kunna göra matchtid i seniorlaget. Vi har inte sett av honom sen han har kategoriserats som återställd och det handlar nog mer om att han inte lyckats slå sig in i någon matchtrupp än. Lånen Juan Castillo och Nile John var inte med i truppen senast och båda gör under måndagen speltid med U23, vilket kan göra att de även för stå över tisdagens kallelse.

The Addicks fem senaste ligamatcher: Wimbledon 3-2 (h), Portsmouth 1-2 (b), Fleetwood 2-0 (h), Cheltenham 1-1 (b), Crewe 2-1 (b), Wycombe 0-1 (h).
VVVOF
Bästa målskyttar Charlton
Conor Washington - 9
Jayden Stockley – 7
Ben Purrington – 3

Boltons fem senaste ligamatcher: Morecambe 1-1 (b), Cambridge 2-0 (h), Sunderland 6-0 (h), Shrewsbury 0-1 (b), Ipswich 2-0 (h).  
OVVVV
Bästa målskyttar Bolton
Oladapo Afolayan – 10
Kieran Lee – 5
Eoin Doyle – 5

Avspark: 21:00
Arena: University of Bolton Stadium
Följ matchen på: Charlton TV (bild) eller via Charltons twitter (skrift). 

COYA!
 

Oliver Fredrikssonoliver.f.98@hotmail.com@oliverfredriks2022-02-07 22:51:00
Author

Fler artiklar om Charlton

Statistik

Charlton

2024-09-08 20:50:00 - Oliver Fredriksson