Lagbanner
2022-10-08 16:00

Lincoln City FC - Charlton

Inför: Lincoln – Charlton  

Inför: Lincoln – Charlton  

Tiden sedan The Addicks lyckades få med sig tre poäng från en match blir allt längre för varje dag som går. Frågan är hur mycket som pekar på att den dystra trenden bryts på Sincil Bank i Lincoln? En plats man inte haft allt för lätt för de senaste åren.

Charlton är på väg till Lincoln i Lincolnshire. Man har fortsatt inte vunnit i ligan sedan den 16/8, vilket gjorde att en svag septembermånad kunde summeras här för några dagar sedan. En månad som slutade med tre poäng på fem ligamatcher. Detta leder till en 16:e plats i tabellen med 12 poäng – och redan 16 poäng upp till ledande Plymouth, som är det senaste laget Charlton vann mot…För att pumpa liv i självförtroendet behöver Ben Garner tillsammans med spelartruppen påminnas om det här: att man är precis samma lag som för ett tag sedan besegrade Plymouth med 5-1. Mycket har hänt sedan dess – givetvis – men det är en tanke värd att tänka när det nu går som det gör.

I spelartruppen är Chuks Aneke tillbaka i full träning och ser ut att satsa på medverkan i tisdagens uppskjutna match mot Exeter. Därmed är han indisponibel idag, tillsammans med Aaron Henry och Diallang Jaiyesimi. I Lincoln pratar vi frånvaro om målskyttarna Tom Hooper och Ben House, medan Lewis Montsma sedan länge är långtidsskadad.

För Lincoln gäller lite av en nysatsning efter åren med Michael Appleton. Mark Kennedy, Birminghams gamle assisterande, leder laget sedan i somras och inledningen kan väl sägas ha varit precis vad man kunde ha förväntat sig. Laget pendlar med lite olika resultat vecka till vecka. Detta har lett till en 15:e plats hittills, med 13 poäng. Det bör alltså var två jämnbördiga lag som ställs mot varandra idag – med allt vad det innebär. Senast kommer man ifrån en 2-0 förlust uppe i Bolton.

The Addicks fem senaste ligamatcher: Oxford 1-1 (h), Barnsley 3-1 (b), Fleetwood 1-1 (b), Forest Green 1-1 (h), Bolton 3-1 (b).
OFOOF
Bästa målskyttar Charlton
Scott Fraser – 3
Miles Leaburn – 3
Corey Blackett-Taylor – 2

Lincolns fem senaste ligamatcher: Bolton 2-0 (b), Bristol R 3-6 (b), Derby 2-0 (h), Cambridge 2-0 (b), Fleetwood 2-2 (h).
FVVFO
Bästa målskyttar
Jack Diamond – 4
Ben House – 3
Tom Hooper – 2

Avspark: 16.00
Arena: Sincil Bank (LNER) Stadium, Lincoln    
Följ matchen på: Charlton TV (bild) eller via Charltons twitter (skrift). 

Come On You Addicks!!!
 

Oliver Fredrikssonoliver.f.98@hotmail.com@oliverfredriks2022-10-08 10:09:20
Author

Fler artiklar om Charlton

Statistik

Charlton

2024-09-08 20:50:00 - Oliver Fredriksson