Lagbanner
Två nyförvärv klara!

Två nyförvärv klara!

Under veckan som gått har två nya namnskyltar hängts upp på Sparrows Lane. Under torsdagen landade först nyheten att Chris Gunter förstärker spelartruppen och under fredagen anslöt Omar Bogle. Båda har sedan en tid varit klubblösa och kunde därmed handplockas av klubben, utanför övergångsfönstret.
 
Chris Gunter är en välmeriterad walesare, vars namn man bör känna igen sedan tidigare. Gunter ansluter på ett 2(+1) års kontrakt och kommer senast från en lång och trogen tjänst i Reading. Han har under majoriteten av sin karriär hållit till i Championship, men har också hunnit med ett par korta besök i Premier League.
 
Att Charlton letat efter en ny högerback har varit vida känt under en ganska lång tid. Allt sedan, först, Chris Solly och, sedan, Adam Matthews försvann har positionen varit öppen för alternativ. Unge Charlie Barker kom in från ingenstans och har gjort det bra efter förutsättningarna. Barker har verkligen framtiden för sig, men väger lite lätt för det lag Charlton egentligen ska ha på pappret. Chris Gunter får sägas vara en mycket bra värvning för att stärka startelvan. En gedigen och lojal defensiv pjäs, med mängder av rutin som kommer passa perfekt i Charltons mix av yngre och äldre spelare. Bra värvning.
 
Omar Bogle ansluter på ett 1(+1) årigt avtal. Forwarden kommer senast från Cardiff, som han tillhörde mellan åren 2017-2020. Sedan dess har han hunnit avverka en handfull utlåningar, men får nu packa upp flyttkartongerna permanent genom denna övergång.
 
Den 27 årige forwarden fyller nu det tomrum Macauley Bonne lämnade efter sig och ansluter som alternativ till Conor Washington och Chuks Aneke. En bra värvning som förhoppningsvis kommer göra sig bra på League One-nivå. Han har några röriga och oroliga säsonger bakom sig och kommer förhoppningsvis bara att må bra av lite kontinuitet.

Oliver Fredrikssonoliver.f.98@hotmail.com@oliverfredriks2020-10-11 20:50:49
Author

Fler artiklar om Charlton

Statistik

Charlton

2024-09-08 20:50:00 - Oliver Fredriksson