Lagbanner
Redaktionen uppmanar
Forumet The Shed ska fortsätta att vara en trivsam plats där alla Chelesasupportrar är välkomna.

Redaktionen uppmanar

Om du vill skriva på Chelseas supporterforum "The Shed" uppmanar vi dig att läsa igenom följande text.

The Shed är öppet för alla Chelseasupportrar, oavsett ålder, som på något sätt vill diskutera Chelsea och som har varit medlemmar på Svenska Fans i minst 24 timmar.

Reglerna som finns på The Shed är till för att följas. De är uppsatta för att skapa en så trivsam atmosfär som möjligt och de kommer inte att förändras. Reglerna är följande:

- Inga personliga påhopp
- Inga onödiga provokationer
- Ingen våldsuppgivning
- Inget oseriöst innehåll
- Ingen annonsering
- Inget spam

Regeln "inget oseriöst innehåll" har ibland ifrågasatts och redaktionen vill således förklara denna. Med oseriöst innehåll menas inlägg som uppenbart inte bidrar till någon diskussion där man exempelvis medvetet yttrar något med syfte att förstöra. Även diskussioner som inte är Chelsearelaterade går in under denna punkt. Märk väl att referat från matcher (avslutade eller pågående) samt kortare inlägg angående förhoppningar eller spelarkritik inte faller in under denna punkt. Inte heller inlägg som på grund av dess karaktär i vissa kretsar kan uppfattas som onödiga faller in under denna punkt.

Bryts någon av reglerna utfärdas i första hand en offentlig varning och om samma person inte tar till sig av kritiken blir personen i fråga spärrad. Beroende på regelbrottets karaktär kan även någon som bryter reglerna bli spärrad omgående. Det är redaktionen som värderar och avgör vid regelbrott. Vi vill också passa på att nämna att även om målet är att ständigt ha någon som bevakar forumet så är detta ibland omöjligt vilket innebär att användare gärna får maila redaktionen när regelbrott begås och ingen åtgärd har vidtagits.

Man kan däremot även bidra till dålig stämning genom inlägg som kan uppfattas som störande och irriterande utan att de nödvändigtvis bryter mot reglerna. Så, för att få en trevligare och behagligare miljö på The Shed vill redaktionen passa på att uppmana alla som nyttjar forumet att, innan de postar sina inlägg, tänka på följande punkter:

- Alltid skumma igenom de inlägg som tidigare under dagen postats för att exempelvis se efter om ens fråga redan är besvarad eller om det man vill dela med sig av redan har blivit nämnt.
- Att läsa igenom sina inlägg för att leta efter eventuella stavfel, särskrivningar och dåligt språk.
- Att värdera sina inlägg. Har man skrivit två inlägg på samma tema utan att diskussionen har förts framåt är det onödigt att posta ett tredje. Särskilt om inlägget är väldigt likt de man redan har postat.
- Tänka på att vara hövlig och artig, även när man framför kritik till någon annan användare.

Vi hoppas i och med detta att alla kan njuta av diskussionerna på The Shed och att vårt forum även i framtiden kan gå i täten som Sveriges bästa gällande fotbollslaget Chelsea FC.

CSS-redaktionen2010-01-24 23:59:00
Author

Fler artiklar om Chelsea