Lagbanner
Chalobah stannar hos Watford
Chelseas framtida kapten?

Chalobah stannar hos Watford

Chelsea gick idag ut den officiella hemsidan med nyheten om att Nathaniel Chalobah kommer att stanna säsongen ut hos Championship-klubben Watford.

I och med att det varit snålt med spelare som kunnat spela på det centrala mittfältet för Chelsea sedan Oriol Romeu skadade sig i december så har det ryktats om att den talangfulle Nathaniel Chalobah skulle återkallas och fullfölja säsongen hos Chelsea, men nu har klubben gått ut med att låneperioden har förlängts till slutet av säsongen.

Chalobah, nyligen fyllda 18, gjorde debut för Englands U21-landslag i november och har imponerat under Gianfranco Zolas ledning för Watford i Championship. 18 framträdanden och två mål har det blivit för Nathaniel.

Chalobah satt på bänken för Chelsea redan som 15-åring i september 2010 och har hunnit med att lyfta pokaler för reservlaget och FA Youth Cup som kapten. Han har också varit kapten för U19-landslaget och ses av många som en framtida ersättare för John Terry som kapten för Chelseas A-lag, men det närmaste halvåret blir det alltså fortsatt spel med Watford.

Källa: chelseafc.com

Simon Thellsson2013-01-02 19:06:13
Author

Fler artiklar om Chelsea