Lagbanner

Chelsea Supporters Sweden: Medlemskap 2011/12

Medlemsregistreringen är stängd för den här säsongen. I maj 2012 kommer det att gå att lösa medlemskap för säsongen 2012/13.

Chelsea Supporters Sweden har gått in på sitt 18:e år som supporterklubb och framför oss väntar nu ytterligare en spännande säsong med medlemsträffar, resor och andra aktiviteter för alla våra medlemmar.

Den gångna säsongen ökade vi vårt medlemsantal från 620 till 761 medlemmar och vi hoppas kunna växa ännu mer kommande säsong.

Närmare 400 av våra CSS-medlemmar var också medlemmar i Chelseas officiella supporterförening True Blue. Som True Blue-medlem kan du köpa biljetter till Chelseas matcher, dels på egen hand och dels genom CSS.

Nedan finner ni all information om medlemskapet och hur ni ska gå tillväga för att förnya eller bli ny medlem. Information om True Blue-medlemskap hittas här.


OBS! Medlemsregistreringen är stängd för den här säsongen. I maj 2012 kommer det att gå att lösa medlemskap för säsongen 2012/13.
*****

Medlemskapet i Chelsea Supporters Sweden medför följande:

- Möjlighet att köpa matchbiljetter till Chelseas matcher (kräver även medlemskap i True Blue).

- Möjlighet att följa med på den årliga medlemsresan under våren.

- Möjlighet att delta på CSS-träffar i Sverige med rabatter på utvalda pubar.

- 20% rabatt på alla produkter i Chelz Shop (Chelsea- och CSS-souvenirer).

- Ett personligt medlemskort samt medlemstidning.

- En souvenir från Chelz Shop (kommer med medlemstidningen).

- Deltagande i CSS-lotterier med fina priser.

- Ett användarkonto på medlemsforumet Shed Upper där resor, biljetter, pubar och annat Chelsearelaterat kan diskuteras privat (forumet har legat nere men kommer att återupptas innan säsongsstarten på ett lite annorlunda sätt än tidigare).

- Blå vänner för livet.

CSS jobbar ständigt med att utöka antalet erbjudanden till er medlemmar och det är möjligt att det dyker upp fler erbjudanden under säsongen.

*****


Så här gör du för att bli medlem:

Betala in medlemsavgiften på bankgironummer 408-7722, och skriv ditt namn i OCR-fältet. Därefter fyller du i medlemsformuläret längst ner på sidan.

Medlemsavgifter (säsongen 2011/12)
Barn/Ungdom (0-18 år): 80 kr
Vuxen: 140 kr
Familj: 340 kr

(Familjemedlemskap gäller personer registrerade på samma adress. Vid familjemedlemskap uppge namnen på övriga familjemedlemmar i meddelandefältet).

* * * * *


- Förnya -
Om du vill 
förnya ditt medlemskap från förra säsongen ska du välja ”Förnya” i menyn högst upp i formuläret. Helst ska du också uppge ditt medlemsnummer från förra säsongen.

- Förnya + ändra uppgifter -
Om du vill 
förnya ditt medlemskap men ändra någon uppgift (adress, e-mail, telefon, True Blue-nummer) så är det viktigt att du väljer ”Förnya + ändra uppgifter” så att vi inte bara kopierar dina uppgifter från förra säsongen.

- Ny medlem -
Om du vill 
bli medlem för första gången väljer du ”Bli ny medlem” i menyn högst upp i formuläret.

Meddelandefältet använder du om du vill meddela oss något eller för att skriva namnen (och eventuella True Blue-nummer) på de övriga familjemedlemmar om du registrerar familjemedlemskap.


OBS! Medlemsregistreringen är stängd för den här säsongen. I maj 2012 kommer det att gå att lösa medlemskap för säsongen 2012/13.

På grund av tidsbrist skickar CSS inte ut någon bekräftelse på ditt medlemskap. Istället får du ett medlemsutskick i brevlådan inom två veckor från att ditt medlemskap är betalat och klart.

Om ni har några övriga funderingar eller frågor, kontakta oss på medlem@chelseasweden.com.

Chelsea Supporters Sweden2011-05-27 09:00:00

Fler artiklar om Chelsea