Al Hilal i semifinalen
Al Jazira kunde inte stå emot Al-Hilal.

Under dagen spelades kvartsfinalen mellan Al Jazira och Al Hilal och det var minst sagt nivåskillnad mellan lagen.

Saudiaraberna mosade Al-Jazira, på ett minst sagt mäktigt Mohammed Bin Zayed Stadium som vanligtvis står som hem för Al-Jazira, med hela 6-1 men efter en kvart gjorde Abdoulay Diaby 0-1 till Jazira och det lokala laget såg ut att kunna få med sig en skräll.
Al Hilal tänker ni på och kanske osökt tänker på antingen deras seger i asiatiska Champions League eller deras 11 saudiska guld eller varför inte åren då Christian 'Chippen' Wilhelmsson lirade där för runt tio år sedan.
Åter till matchen där Watford- och Manchester United-bekantingen Ighalo nickade kvitterade till 1-1 i 36:e minuten innan Matheus Pereira (ni vet den satan som satte en dubbel mot oss i en av de pinsamma West Brom-matcherna) utökade till 2-1 några minuter senare med ett klassmål och då hade vi nått halvtid.
En stund in på andra halvlek borde Al Attas satt 2-2 men icke och bara någon minut senare nickade Al Hilals profilerade, långa, centrala mittfältare Kanoo in 3-1 på en hörna och då snackar vi inte Arsenalsnubben Nwankwnwkakkkwkwkwno Kanuuuuu innan Al-Dawsari punkterade matchen med sitt 4-1 i 77 minuten innan Marega (som spelade mot oss med Porto i förra säsongen CL-kvartsfinal) satte 5-1 strax innan fulltid och peruanen Carrillo ökade på till 6-1 på en klar straff.

6 - 1 A. Carrillo 90+2 Straff

Inför semifinalen skall biljetterna vara slutsålda och på onsdag smäller det och i semifinalen för tio år sedan slog vi ut mexikanska Monterrey med 1-3 efter mål av Mata, Torres och Chavez som bjöd på ett självmål när vi i Sverige firade Lucia.