Spelarbetyg: Chelsea - Arsenal
Bäst på plan idag!

Snöpligt tapp i slutet när Arsenal vände 0-2 till 2-2 på bara några minuter. Flera av Chelseaspelarna med godkända prestationer och några som får ta på sig tappet på egen hand.

Robert Sanchez - 1
Har inte mycket att göra i matchen och inte mycket skott på sig. Jättemisstaget till Arsenals första mål får han ta på sig och är en av anledningarna till att Chelsea inte vinner matchen.

Malo Gusto - 2
Kommer upp offensivt bra och har en fin passningsfot. Dock inte alls lika säker defensivt och tappar markeringen på Trossard till 2-2 målet.

Thiago Silva - 3
Stabil rakt igenom och kan inte göra något åt baklängesmålen. 39 år men spelar forsatt som han vore 10 år yngre.

Levi Colwill - 2
Inte lika stabil som sin mittbackskollega, men ändå en godkänd insats. Bra defensivt men inte lika trygg med bollen.

Marc Cucurella - 3
Tillbaka på sin favoritposition och bra rakt igenom. Stängde ned Saka hela matchen, förutom på kvitteringsmålet där han kunde ligga lite närmare. Bra offensivt.

Enzo Fernandez - 2
Varken bu eller bä matchen igenom. Skapade inte den där magin offensivt som vi vet att han kan, men höll ändå positionen på mittfältet bra.

Moises Caicedo - 2
Tappade boll några gånger och svårt att få igång det offensiva spelet. Höll bra i balansen och godkänd rakt igenom.

Raheem Sterling - 3
Hade en bra dag på jobbet där han utmanade Arsenals försvar flera gånger. Ett bra förarbete och inlägg till situationen som ledde till Chelseas straff och 1-0 mål.

Conor Gallagher - 3
Bra matchen igenom där han på ett mästerligt sätt vann bollen flera gånger från en mittfältsposition för att sedan hjälpa till längst fram med Palmer i anfallet.

Mykhailo Mudryk - 3
Ettrig och farlig för Arsenals försvar hela tiden. Gjorde med lite flyt 2-0 och kan förhoppningsvis fortsätta utöka sin målskörd i Chelsea. Utbytt relativt tidigt i andra halvlek.

Cole Palmer - 4 (Matchens lejon)
Bäst på plan var Palmer. Agerade ibland falsk nia och ibland som en ordinär forward och skapade farligheter under större delar av matchen. Satte dit straffen självsäkert och börjar verkligen ta plats offensivt i den blå tröjan.