Lagbanner

Resa: Colu Going Up!

Vi lägger ut gamla reserapporter lite då och då. Nu har turen kommit till Påskresan 1992. Colchester spelade i amatörligan men tog denna säsong klivet upp till Ligan igen.

Datum
1992.04.16 - 1992.04.26 

Colchester matcher 
Conference: Colchester - Telford 2-0
Conference: Colchester - Merthyr Tydfil 2-0

Övriga matcher
Division 3: Brentford -Darlington 4-1
Division 1: West Ham - Manchester Utd 1-0
Division 1: Chelsea - Arsenal 1-1 

Deltagare
Colu, Layer Road, Magnus, n'Anders, Mats

Reserapport
Vi var fem stycken som flög över med Transwede från Arlanda till Gatwick. Då vi skulle vara borta så pass länge som tio dagar så provade vi en ny sak. Vi hyrde en lägenhet i centrala London. Lägenheten låg på Edgewere Road nära Marble Arch. 



Fria drinkar på Transwede ...


Det blev en riktig fotbollsresa där vi hann med fem matcher på tio dagar. Första matchen var Division 3 mötet mellan Brentford och Darlington i västra London. Matchen slutade 4-1 till hemmalaget. Brentford har en pub i varje hörn av arenan. Mycket smidigt då vi slapp springa så långt mellan pubarna!



Brentford - Darlington


Huvudläktaren på Griffin Park


Dagen efter var det dax för Colchester-Telford i amatörligan. Vi tog tåget till Colchester och sedan en taxi direkt till Drury Arms. Colchester hade redan nått finalen i amatörcupen och det var stort partaj bland Colchester fansen. 



Colchester - Telford i amatörligan


Bra drag på Barside och 4.000 på läktarna


Spelande tränaren Big Roy McDonough hoppar högt


Nicky Smith funderar på livet under ett speluppehåll


Spelarna tackar supportrarna efter vinsten


Colchester vann med 2-0 och efter Telford matchen släpades vi runt av nyfunna vänner på en av de tyngsta pubrundor jag varit på. Detta resulterade i att tre av oss missade sista tåget till London. Givetvis hade just dom nyckeln till lägenheten. Jag och Layer Road satt på trottoaren utanför lägenheten och svor när resten av boysen dök upp i en taxi bara fem minter efter vi hade kommit! Resan från Colchester gick på cirka £50. 



Svenskar och Engelsmän på en pub ...


... och på väg till nästa


Feststämning!


Bara två dagar senare var det match i Colchester igen! Denna gång var det Merhtyr Tydfil som stod för motsåndet. Matchen slutade 2-0 även denna gång. Vi blev inte kvar i Colchester riktigt lika länge denna gång ... 



Colchester - Merthyr Tydfil


Vinst igen och The U's är nu bara någon match ifrån ligastatus


Vi köpte biljetter till West Ham-Manchester United i ett parkeringsgarage utanför Upton Park. Inget jag rekomenderar. Det var i alla fall äkta biljetter och vi blev inte rånade ... 
Biljetterna kostade "hulösa" £ 15-00 mot normala £ 7-00 
Matchen slutade 1-0 till West Ham och det är ju alltid kul när Manure för spö! 



West Ham - Man United på Upton Park


Hammers vann med 1-0


Sista matchen blev Chelsea-Arsenal 1-1 på Stamford Bridge. Vi kunde också åkt upp till Macclesfield för att se Colchester men då vi skulle åka hem tidigt nästa morgon vågade vi inte ta risken. Synd kanske för den matchen slutade 4-4.



Chelsea - Arsenal på den tiden ingen höll på Chelsea ...
 

Fansen firar säsongsavslutningen genom att hoppa in på planen


En mycket rolig resa som också inkluderade ett antal nattklubbar och discon. Vi gjorde en utflykt till Docklands som var hyfsat nytt 1992.  En rundvandring på Wembley fanns också på schemat

Hyra en lägenhet var ganska smidigt. Man kunde fixa lite mat och hade alltid tillgång till kall öl. Dessutom blev det faktiskt billigare än att bo på hotell. Kan varmt rekomendera det om man planerar att vara borta lite längre än en vecka. 



Hemmalagad pasta i lägenheten

Tillbaks till våra resor

REDAK COLCHbarside@hotmail.com2001-02-01 12:00:00
Author

Fler artiklar om Colchester