Colchester 0 - 0 Brighton
Passa rätt då!

Ett totalt oinspirerat Colchester spelar mållöst 0-0 mot Brighton. Det mest spännande som hände i andra halvlek, och kanske även i första också när man tänker efter, var att Tierney fick byta tröja i andra halvlek då han fick lite näsblod ...

The U's startar med sin långbollsuppställning. Odejadyi och Platt på topp medans de lite snabbare anfallarna Gillespie och Lisbie börjar på bänken. Inte helt otroligt att dessa båda kan bli inbytta senare.

31. Philip Ifil

Matchen började lite lojt och efter 10 spelade minuter så har lagen haft var sin halvchans.
Brightons var något vassare med en nick inte allt för många meter utanför.

Brightons fem-manna mittfält har fört inledningen på matchen men samtidigt har dom haft svårt att komma igenom. När Colchester får låna bollen går det ofta betydligt snabbare framåt.

Brightons Inigo Calderon får kvällens första gula kort efter 22 minuter efter att ha klängt på Kayode Odejayi.

Efter 25 minuters spel så har The U's tagit tag i matchen och satt lite press på Brighton och man har skapat några chanser. Främst en från Platt som kommer fri men är lite för långt ut till vänster för att kunna gå direkt på mål. Skottet går sedan via målvakt till Odejayi som inte får kontroll på den.

Colchesters David Prutton får matchens andra varning efter "osportsligt uppträdande".

Brighton har en jättechans att ta ledningen efter 35 minuter när dom får en frispark på distans. Skottet eller inlägget når dock en Brighton spelare som på nära avstånd drar på ett skott som Williams i Colchestermålet gör en kanonräddning på.
Matchens bästa chans hittils.

Det hettar till lite med minuten kvar att spela men roligare än så blir inte första halvlek som slutar mållöst 0-0 med viss fördel för gästande Brighton. Man kan undra
vilket av de två lagen som ligger 4:a respektive på 18:e plats i tabellen.

Aidy Boothroyd gör ett dubbelbyte där Lisbie och Vincent kommer in för Platt och O'Toole. Colchester börjar direkt i ett snabbare tempo och förhoppningsvis får man ner bollen mer på marken nu. Passningsspelet var under all kritik i första halvlek.

Efter 60 minuter får Lisbie en boll utanför straffområdet och sticker iväg blixtsnabbt men Brightons keeper styr till en händelselös hörna.

Colchester spelar stundtals riktigt bra och stundtals riktigt riktigt dåligt.

Ett riktigt sömnpiller med drugt 10 minuter kvar. Brighton har bollen i Colchesters straffområde när Prutton får tag på den och bryter, drar iväg en långboll som når Lisbie perfekt som rycker men han har ingen att spela.
Colchester byter in Gillespie för Odejayi. För sent?

Brighton borde nog haft en straff när dom får en spelare fälld en halvmeter från domaren som lite förvånande friar.

Colchester har faktiskt en målchans när Lisbie drar på ett inlägg som når en Colchester spelare men bollen går ut till en hörna.

Matchen slutar 0-0 och inget av lagen var faktiskt värda en poäng!

Det mest spännande som hände i andra halvlek, och kanske även i första också när man tänker efter, var att Tierney fick byta tröja i andra halvlek då han fick lite näsblod ...