Coventry - Shrewsbury 0 - 1
Gary McSheffrey och sin fina chip som dessvärre tog i stolpen och ut.

Coventry Citys 13 matcher utan förlust kom till ända när Shrewsbury kom på besök och tog sin första bortavinst för säsongen. Matchen slutade 0 - 1 till shrewsbury trots att Coventry hade hela 21 avslut på mål under dessa 90 minuter.

Mark Robins gjorde endast en ändring i startelvan inför denna match, då han valde att ge David McGoldrick anfallsplatsen på bekostnad av Steven Elliott som fick infinna sig på bänken trots att han pangade in 2 mål i förra omgången borta mot MK Dons.

Coventry ställde upp med följande lag:

4-5-1 formation

Murphy, Wood, Christie, Edjenguele, Adams, Moussa (Barton 80), Baker (c), Jennings (Bailey 72) , Fleck (L Clarke 52), McSheffrey, McGoldrick

Avbytare: Dunn (GK), J Clarke, Cameron, Elliott

Matchen:

Ja vad ska man säga? Coventry hade hela 21 avslut på mål och denna match borde ha slutat med vinst. Men fotbollsgudarna var inte på våran sida idag, fråga bara Gary McSheffrey som hade ett skott i ribban, ett missat friläge samt en chip som studsade i stolpen och ut. Mark Robins och grabbarna får ta nya tag på lördag när man möter Tottenham på borta plan i FA-cupen. Finns många postitiva saker att ta med ifrån denna match, tänker då på att man lyckades skapa fram så pass många chanser samt att passningsspelet är en fröjd att följa. Måste även lyfta på hatten för Shrewsbury och deras kämparglöd och vassa kontringar i andra halvlek. Just en kontring ledde till vinst målet av Marvin Morgan i 63 minuten.

Man of the Match: Gary McSheffrey, tror tyvärr att han kommer att drömma mardrömmar om alla sina missade chanser ett tag framöver....

Resultat: Coventry City 0 - 1 Shrewsbury

Publik: 15185 personer ( 1400 Shrewsbury fans )