Lagbanner
Inför Coventry City vs Stevenage
Kommer fansen att få se första ligasegern för säsongen?

Inför Coventry City vs Stevenage

Coventry City tar emot Stevenage nu på söndag klockan 14:15 i sin fortsatta jakt på första ligasegern för säsongen. Dessvärre visas matchen på Sky Sport TV och det brukar betyda att Coventry City kommer kamma hem noll poäng.


Detta kan vara Rickard Shaws sista chans att bevisa för Tim Fisher och SISU att han är rätt man för jobbet som Manager för Coventry City. Tim Fisher gick ut i media nu i veckan och berättade att dem nu kortat ner önskelistan till ett fåtal personer och att Rickard Shaw var en av dessa man diskuterat med. Men beslut kommer inte tas förräns nästa vecka om vem som skall bli Manager för Coventry City.

Rickard Shaw har en i stort sett skadefri trupp till sitt  förfogande om man inte inkluderar David Bell och Adam Barton som är borta pga landslagsuppdrag. Glädjande nyheter är också att Conor Thomas och John Fleck tränat för fullt hela veckan men att det kan vara lite för tidigt att kasta in dem i hetluften direkt enligt Rickard. Kan va så att dem finns med på bänken nu på söndag.


Blir som sagt svårt att förutse laguppställning till denna match. Men jag tror i alla fall att både Kevin Edgenguele och det senaste tillskottet till truppen David McGoldrick kommer att finnas med i startuppställningen nu på söndag. Jag hoppas också Kevin Malaga får chansen att visa vad han går för, då både Rickard Wood och Reece Brown inte imponerat i nåns ögon. Hoppas även att Chris Hussey blir bänkad då han inte presterat alls vad vi är vana att se honom göra. Bättre att sätta in gamle räven Kevin Kilbane på vänstebacken istället.

Detta är min önskade startuppställning


Målvakt: Joe Murphy

Högerback: Jordan Clarke

Mittbackar: Kevin Edjenguele och Kevin Malaga

Vänsterback: Kevin Kilbane

Högermittfältare: Carl Baker

Mittfältare: Steven Jennings och Billy Daniels

Vänstermittfältare: David McGoldrick

Anfallare: Cody MacDonald och Steven Elliott

                                                                      



Jag vill att vi skipar "Diamant" formationen då vi alla sett och även Rickard Shaw borde insett vid detta laget att vi inte kan spela den formationen.




Bortalaget:

Stevenage har gått som tåget i seriesystmen dem senaste åren. Förre tränaren Graham Westley tog dem från Conference till League One innan han lämnade laget förra säsongen för att ta över Preson North End som också spelar i League One. Mannen som tog över efter honom förra säsongen var Gary Smith och han fortsatte i samma fina stil som Graham Westley hade gjort och tog laget till Play Off semifinal förra säsongen men tyvärr så förlorade man den matchen mot Sheffield United. Man har även i år börjat säsongen bra och är obesegrade hittills och ligger på 6:e plats i tabellen. Man har faktiskt tagit full pott på bortaplan och det lovar inte gott för Coventys del.


Hur slutar matchen?

Om spelarna så gärna vill att Rickard Shaw ska få förtroendet att bli Manager för Coventry City på heltid så måste det komma en seger på söndag annars är det god natt för Rickard Shaws chanser att bli Manager. Som jag skrev innan i rapporten så sänds matchen på TV och då brukar inte Coventry City leverera om man säger så. Hjärtat säger vinst med 2 - 1 men hjärnan säger att det blir som bäst ett oavgjort resultat. Så tippar att matchen slutar 1 - 1


PS: Det skrivs faktiskt lite fotbolls historia när lagen möts på söndag. Det är faktiskt första gången lagen möts någonsin om man ska lita på vissa forum.



Matchen finns att streama på nätet och matchstart är 14:15


PUSB!!


 

Peter Karlsson2012-09-07 22:01:00
Author

Fler artiklar om Coventry